30.1.09

Talvitunnelmia

Lumihiutaleita hiljalleen, sataa maahan lumivalkoiseenTammikuun viimeistä viikonloppua viedään. Huomenna on Typyköiden Jäähaasteen viimeinen päivä . Arvonnan suoritan sunnuntaina aamupäivällä.Jotenkin on niin ikävä ajatella, että arvonnassa voittaa vain yksi vaikka jokaisella on tosi ihania ja kekseliäitä jääjuttuja tehtynä.
Olen yllättynyt haasteen saamaan suureen suosioon.Sekä siihen miten monilla eri esineillä ja koristuksilla saa kaunista aikaan. Sitä on alkanut katselemaan vaikka ketsuppipulloa tai huuhteluainepurnukkaa "sillä silmällä".
Kierrätyskeskuksen tytötkin on jo tuttuja ja sieltähän saa mainioita kakkoskakkuvuokia sun muita kodintavaroita edullisesti. Piparkakkumuotitkin on somasti ruostuneet risupuussani noin puolen vuoden verran. Nekin on kierrätyskeskuksesta. Täytyy vielä kehua upeimmasta löydöstäni jonka ostin kesällä. Rasinmäen puuvillamatto 180x230 jökötti yhtenä päivänä rullalla mattohyllyllä.Sini-vihreän ystävänä silmät ensin ymmyrkäisenä katselin ilmestystä kunnes tajusin.Just meidän olkkarin matto, eikun mökille ja meriveteen pesulle. Kyllä kannatti käydä.
Hintakaan ei ollut pilvissä(45€) kun matto on kuin uusi.
Toivotan kaikille haasteeseeni osallistuneille Typyköille onnea arvontaan ja leppoisaa viikonloppua täältä talvisesta etelästä.

6 kommenttia:

 1. Kiva, kun järjestit meille tämän haasteen. Todella paljon ja luovasti ovat haasteen ottaneet tehneet aivan ihania jäätöitä.

  Nyt ne pakkaset oikein paukkuu, mittari näyttää 21 miinus astetta. Eli olisi mainio keli jäädytyksille, mutta sormet taitaisivat paleltua.

  VastaaPoista
 2. Nina* Kiitos kun osallistuit itsekin haasteeseen.Ne sun sytykeruusuihanaiset on saanut minutkin kokeilemaan niiden tekoa.
  Tänään tarttee vaklailla munahyllyjä eri silmällä kun tavallisesti.Täytyy varmaan kierrellä eri kaupoissa valikoimaa tarkastellen :D
  Pakkasta riittää täällä alajuoksullakin. Mulla on jäätymässä 40:n litran vesisaavissa isojentyttöjen jäälyhty. Pohja on kohta pyöreä joten tarttee lähtä irrottelee.
  Hurrr ja puita hellaan ja takkaan.
  Pakkasta 18 astetta.Palellaan tää viikonloppu.

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle kun järjestit haasteen ja pyysit mukaan. Tämä on hauskaa puuhaa, vierailla kauniissa blogeissa, ja osallistua haasteisiin, joita heitetään sieltä sun täältä. Oikein jännittää kuka voittaa ja mitä saa palkinnoksi. Ihanaa viikonloppua terveisin Lennu!

  VastaaPoista
 4. Ai niin ja se piti vielä sanomani, että sillä silmällä tämäkin typykkä katselee kaikenlaisia "romuja"/roskia.

  VastaaPoista
 5. Tämä haaste oli kyllä aivan huippu!!!
  Tällaisia haasteita pitäisi olla enemmänkin. Itsellekkin tuli aivan uusia ideoita perinteisen ämpärilyhdyn rinnalle. Ja onneksi tuli hyvät jäädydyskelit (-24) tänä aamuna.
  Vielä joitakin ideoita jäi toteuttamatta, mutta onneksi on talvea jäljellä.
  KIITOS HAASTEESTA :)

  VastaaPoista
 6. HAASTE OLI KIVA MUTTA MINÄ SAAMATTOMANA JA MUKA KIIREISENÄ EN SAANUT MITÄÄN AIKAAN VAIKKA NIIN LUPASIN..SORRY...

  HYVÄÄ TIISTAITA KUITENKN...OTAPPA OSAA VESKIHAASTEESEEN...

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥