4.11.15

Ruusupallo suodatinpusseista


Tulipahan kokeiltua suodatinpussiaskarteluakin vihdoin. Muutamassa blogissa (Liisan kotona ja Villa Tuta) on aivan mahtavat versiot kransseista jotka on tehty suodatinpusseista. Liisa ja Tuta ovat myös laittaneet hyvät ohjeet ruusujen tekoon. Kurkatkaa heidän sivuilta teko-ohjetta jos kiinnostuitte askartelusta.
Oman ruusupallon tein styrokspallon päälle. Kiinnitin kahta erikokoista ruusua vuorotellen kuumaliimalla styroksiin. Lopuksi lisäsin helmiheteitä kukan keskelle elävöittämään palloa. Näin jälkikäteen tuli mieleen, että pallonhan olisi voinut kiinnittää vaikka koivukepin päähän ja "istuttaa"sen ruukkuun. Sehän korvaisi vaikka joulukuusen tässä muutaman viikon kuluttua ;)Heteet piristää ruusuviidakkoa


 Valosarjan laitetaan ennen tai jälkeen rusujen kiinnitystä. Minulla on tässä vain kokeilumielessä  roosanväriset ledit tuikkimaan ruusujen seasta. Liisa on kiinnittänyt valot jo alkuvaiheessa mikä on varmaankin ihan paikallaan kun sitä ylimääräistä johtoa tuppaa olemaan reilusti.

Kierrätysperiaatteella voit tehdä ruusut vanhan kirjan sivuista.


Käykää osallistumassa
SYNTTÄRIARVONTAAN

Kaisa

7 kommenttia:

 1. Onpa hieno! Olen nähnyt monen tehneen kransseja ym. Suodatinpusseista. Itse en ole ehtinyt kokeilemaan. Vaikka mieli tekisi.

  VastaaPoista
 2. Viehättävä ruusupallo.. kyllä näistä suodatinpussiruusuista on moneksi♥

  VastaaPoista
 3. Liisan kotona4.11.2015 klo 17.18

  Tulipa hieno pallo heteineen päivineen. Eipä olekaan tullut ajatelleeksi, että tuon voisi todellakin tehdä myös palloon. Liisa

  VastaaPoista
 4. No todellakin nuo pussiruusut taipuvat moneksi - itse tein hiljattain ruusukokeilun lasimaljaan.

  VastaaPoista
 5. mahtava ruusupallo, kyllä suodatinpusseista saa kaikkea kaunista

  VastaaPoista
 6. Hieno, todella kaunis♥
  Blogissani on haaste sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana blogi! :)

  T.http://kasituopuotimatilda.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥