27.1.2009

Äiti ikävissään

Blogini ylläpidossa on ollut pientä taukoa sillä vanhin tyttäreni teki huiman
ja eksoottisen ratkaisun elämässään. Hän otti ja lähti Malesiaan puoleksi vuodeksi au-pairin hommia tekemään. Äidillä kestää hetkisen tajuta koko
tilannetta mutta yllättävän hyvin olen asiaan suhtautunut.Lento Milanoon
alkoi eilen aamulla kello 8.05. Seuraava välilasku oli Abu Dhabissa ja tänään 10.30 tuli tekstari, että täällä ollaan Kuala Lumpurissa.Väsyttää ja on nälkä.
Hieno ratkaisu nuorelta ihmiseltä. Elämässä pitää mennä silloin kun on menovettä taskussa.Aika menee kuitenkin niin nopsasti, että tuotapikaa on kesä.
Tytölle toivon tsemppiä ja kokemuksia maailmalla.

Typyköiden Jäähaastetta piisaa vielä muutaman päivän verran.Kerkiätte kyllä vielä uudet jäätäjät jäädyttelemään loppuviikon pakkasissa. Jos vain inspistä löytyy. Postauksesta löytyy toinen toistaan hauskempia JÄÄTEOKSIA

9 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Olen samaa mieltä kanssasi, silloin pitää mennä kun on nuori ja jaksaa. Saa kokemuksia elämäänsä ja muisteluita. Onpa kaunis kuva postauksessasi. Toivon että ikäväsi helpottaa ja tuleehan hän sitten takaisin kertomaan matkailukokemuksiaan. Kivaa keskiviikkoillan jatkoa!

Nina kirjoitti...

On hienoa, että lapsella on rohkeutta ja itsetuntoa lentää pesästään, silloinhan kasvatus on mennyt nappiin. Äidin -ikävä vain on jotakin sellaista, jolle ei oikein voi mitään, sen kanssa täytyy vain oppia elämään. Minulla keskimmäinen lapsi muutti lähes 350 km päähän ja minä poden sellaista ikävää, että pois alta.

Mutta minkäs tekee, onnea vain potkittava heidän pepuilleen siellä maailmalla.

Pajupirtti kirjoitti...

Hyvillä mielin olen Lennu ja Nina-Ystäväiseni. Sain jo eilen kuulla ensikommentit maasta puhelimitse ja tänään tuli sähköpostia Malesiasta.Hyvin on mennyt ja ihan erilaista kun täällä.
Kiitos lohdutuksesta.Pää pystyyn ja hyvää loppuviikkoa teillekin.
Jäähaasteen arvonta lähestyy.

Lennu kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Onko sulla kuvia noista askarteluista? Olisi kiva nähdä.

Sirkka kirjoitti...

Voi että sentään...mikä uutinen, eläydyin siihen täysin...aivankuin oma tyttäreni olisi ...ratkaisun tehnyt.
Kyynel vierähti...tälläinen olen siis...kova nauramaan mut sit myös erittäin herkkä sellainen.
No onneksi on kaikki hyvin ja on jo perillä onnellisesti, minä toivon kaikkea parasta mahdollista ONNEA ja ILOA ja roppakauppalla kaikkea ihanaa kokemusta...ja sitä varmasti on...no onhan se ihanaa, olisi vain itsekkin nuorena lähtenyt kiertämään maailmaa..aina vuoden jossain maassa ja sillei.
No mut mukavaa iltaa ja ajattele mukavia!

Pajupirtti kirjoitti...

Lennu innostuin itsekin muokkailemaan tass niitä lehdyköitä. Jos saan jotain valmista laitan blogiini. Entisiä mulla ei enää ole jäljellä.Niistä on jo niin kauan kun tein.
Sirkka Sinä tunnelmoitsija.Rohkaisun sanoista kiitellen kumarran.Lueskele tytön blogia niin tiedät kuulumisista.On linkitetty mun sivuille.

Jenni Korhonen kirjoitti...

Terveisiä tännekin tropiikista!
Ja kiitos kannustavista sanoista kaikille muille kommentoineille.. Terveisin Malesian matkaaja

olivieno kirjoitti...

Hieno tilaisuus jos pääsee matkaamaan!

Tulinko maininneeksi että jäädytin tulppaaneja kakkumuottiin? Ei tullut hyvä, jää on ihan kellertävää, ihan kuin joku olis oksut päästänyt...

Pajupirtti kirjoitti...

Jäähaaste-postauksessani on linkki sun hienoihin kakkusiin, ei ne ainakaan oksulta näytä. Et varmaan niitä tarkoittanutkaan.
Nauroin makeasti tuolle oksu- sanalle.On ihan yhtä hyvä vertaus kun leijakin. Niinku me tyttöjen kanssa päästetiin ajatus valloilleen kun leikiteltiin ajatuksella elokuvasta Leijat Helsingin yllä. Voinet vain arvailla miten siinä nauratti.