13.1.09

Heinänalleni Reino

 

Kolmevuotias heinänelleni Reino Heinistö kannustaa blogituttavia ja muitakin JÄÄHAASTEESEEN. Kelit on mitkä on mutta ei välitetä. Pakastimethan on keksitty. Loppuviikolle on luvattu kylmenevää ja sillonhan on tuo luonnon oma kylmäkalle käytössä.Monet on kyselleet jäähaasteen kestoa.Kellään ei ole kiirettä vaan koko tammikuu on aikaa ideoida ja värkkäillä taidetta.. Innokkaita on jo ilmoittautunut 14 kpl. Käykää ihastelemassa tuloksia 5.1.09 postauksesta. Kaikkien työt ei vielä ole valmiita mutta malttakaa vaan käydä uutterasti kurkistelemassa, kyllä ne aikanaan valmistvat. Reino on muuten kokenut kovia kuistin tiaisten käsittelyssä. Nenä on revitty poskelle, milloin silmät sojottaa ylös ja alas tai kierrätyskeskuksesta löytämäni ihanat autosukat nypitty jaloista. Mutta Reino kestää niinkuin miehen pitääkin.

11 kommenttia:

 1. Suloinen nalle hauskoilla tikkailla!

  VastaaPoista
 2. Reiskahan on onneksi vielä ihan nallen näköinen..

  Pakkasta odotellaan että päästään haasteeseen käsiksi.
  Pakastimeen ei mahdu mitään..:-))

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne tiaiset ovat sitten tuon Reinon kimpussa kun sukatkin revitään jaloista. Mutta hienosti Reino kestää, hyvä Reino!!!!
  Täällä on myös lumet sulanneet ja lämpötila on -2 astetta. Kyllä ne pakkaset sieltä vielä tulee ;)

  VastaaPoista
 4. Kaikille tytöille-Pakkasta ootellessa, kyllä sitä vielä tulee.
  Reino kestää tiaispöllytyksenkin.

  VastaaPoista
 5. Reino on valloittava...omassa persoonassaan ja niinhän se on, että luontokappaleet käyvät nyppimään mitä vain saadakseen irti joko syödäkseen tai pesään viedäkseen...mutta Reinosta on mistä jakaa:) ja pitää myös itselläänkin jotakin:) ja ainahan Reinolla on varma apu lähellä:)

  VastaaPoista
 6. Tuossa alempana maailman kaunein jääenkeli. Yhtään en kyllä ole aiemmin nähnyt, mutta tämä sukelsi suoraan sydämeeni!!RAKASTAN enkeleitä<3<3<3<3
  Täällä meidän suunnalla ei ole jäästä eikä lumesta tietoakaan....vain hetken saimme nauttia paukkupakkasista...
  Nyt ankea musta ja märkä ympäröi kaikkialla.öh. Ja plus 5 mittarissa!
  Mukavaista tiistaita ja huiskutus ihanalle nallukalle<3

  VastaaPoista
 7. Ihana Reino!:)
  Minulla on heinänalle myös, jo useamman vuoden vanha. En ole sitä itse tosin tehnyt, vaan ihan kaupasta ostanut. Vähän on sen turkki jo kellahtanut, mutta en raaski poiskaan heittää. Jokin noissa nalleissa on niin sympaattista.

  Lumet on melkein kaikki sulaneet ja nyt on keli kääntymässä pakkaselle.

  VastaaPoista
 8. Hyvänen aika sentään! Ethän sinä koskaan saa vieraita sisälle asti, sillä ensin on vastassa Reino, ja jos vielä sen voivat ohittaa niin viimeistään porstuaan sitten jumittuvat. Tai niin mulle ainakin kävisi =). Ihana hennonhento vaalea huntu oli ilmaantunut täällä maan päälle, ja ilma on viilentynyt. Joten jospa taas huomenissa koitettaisi jäädytellä uudelleen!=)

  VastaaPoista
 9. Onko komea Reino meriheinää vai jotain muuta itsekerättyä? Meriheinähän ruskettuu kosteassa nopeammin. Runkokin on varmaan muuta kuin paperia jos on ulkona kestänyt?

  Hannes lähettää Reinolle lämpöiset terveiset tuolta kaapin päältä :D

  Ja hei nyt on sitä PAKKASTA, ihanaa!

  VastaaPoista
 10. Sirkalle*Apu on lähempänä kun luullaankaan.
  Tinttarus*Enkeliajatuksia Sinulle ja ryhdyhän nyt jääenkulin tekoon, on pakkastakin!
  Nina*Nallukoita tuntuu löytyvän yheltä sun toiselta ja mikä jottei. Onhan ne niin hellyttäviä.
  Risulintu* meriheinänä olen sen heinäpussin ostanut. Sisällä ei ole kun sitä samaa heinää, ei paperia eikä kanaverkkoa.Hyvin on pysynyt kuosissaan.Katoksen alla tietysti. Nyt vaan jäädyttelemään. Jeeee.

  VastaaPoista
 11. Reisku* Kyllä porukat sisälle saa.
  Hyvä kun olette saanut lunta meil on vasta pakkasta.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥