3.9.2013

Betonia ja pitsiä


Pimenevien iltojen tunnelmapilkkuja rakentelin viikonloppuna. Kierrätyskeskuksesta ihan muutamalla eurolla hankin kaikenlaisia muovipikareita, -kippoja ja laatikoita.
Roikkuva kynttilähärpäkkö on valettu pikariin ja upotin vanhan ruostuneen amppeliketjun yläreunaan kannattimeksi. Tämä pieni pöytämalli on löytö. Se lienee ollut joku kertakäyttöinen jäätelökulho tai vastaava. Siellä se ilkkui hyllyllä minulle kauniin vihreänä: Kaisaaa tuu hakeeee.. ja Kaisahan tuli.

 Hiukan dramatiikkaa halusin luoda tälle kaksikolle. Siispä mustaa spreimaalia, mattaa ja vähän peruspitsiä (Pitsitie-verkkopuodista) Napit löysin Sinooperista, aivan syötävän suloisia.


Kuulaita syyskuun päiviä kaikille
ja
Tunnelmoikaa kyllyydestä!
Kaisa

6 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihania betonijuttuja <3 mä en oo vieläkään päässy kokeilemaan ja taas on yksi kesä jo melkein ohi! Täytyisi kyllä koittaa, samoin kuin mosaiikkitöitä..

Maija kirjoitti...

Voi miten kivoja! Betonin kanssa taitaa olla rajana vaan taivas - ja meikäläisell myös huonot kädet ja mielikuvituksen puute. Näitä on ilo katsella!

Hanne kirjoitti...

Kyllä ovat kauniita!
Täytyisi itsekin kokeilla.
Sinulla noita kauniita ideoita piisaa:)

Laura kirjoitti...

Onpa kyllä kauniita!! Tää oli muistutus itselleni, että tänä kesänä AIOIN tehdä jotain betonijuttua. Sitä ei oo näkyny, muutaku mieheni valanu kasvihuoneen jalkoihin betonii ja sen verran, et mies on vaihtanu itte betonimyllärin hommiin ihan betoniasemalle. Että saas nähdä missä ne mun betonikokeilut viipyy!=)

mate kirjoitti...

Todella kauniita tunnelman luojia pimenevään syksyyn :)

Reija kirjoitti...

Kauniita ja tunnelmallisia! =) Lukiessani ja kuvia katsellessani mietin, että miten ihmeessä sitä malttaa odottaa betonin kuivumista, kun tahtois heti nähdä lopputuloksen!