12.9.2013

Suklaata oven välissä


Tämä suklainen printtikuvio viehättää minua jostain kumman syystä. Sen väri tuo mieleen oman pihan ihanat ja makeat luumut. Noita ihanuuksia on tänä syksynä tulossa mahtava määrä. Jos ei sitten meidän pihan pörröhäntäyhdyskunta vie niitä talvipesäänsä. Yhtenä päivänä oli rouske vaan kuulunut kun orava-emo oli nautiskellen pureksinut luumua kiveä myöten. Ei sen puoleen sai siinä hötäkässä myös valkeakuulaat kyytiä.

Ovistopparin surruttelin pellavapöytäliinasta (kierrätyskeskuksesta muutamalla eurolla) pitsillä ja mininapeilla höystettynä. Ovenpitimenä on tähän asti toiminut vanha kengännauha joka pujotetaan
ovenkahvaan ja seinässä on pieni koukku sille toiselle päälle. Hyväksi havaittu konsti sekin mutta sitä vaihtelua kun pitää olla.
Täytepuoli olikin sitten haastetta kerrakseen. Stopparista tuli niin iso, että sisään olisi mahtunut yhtaansa lähes 5 kiloa riisiä. Tyydyin kuitenkin vain kahteen kiloon ja ja loput täytteet otin vanhasta tyynystä. Nyt tönöttää todella jämäkkä stoppari meidän rapuilla. Huokaus, jos ei oravat syö sitten noita riisejäkin.

 
Nyt jyrisee ukkonen ja kovaa. Sade tekisi kyllä hyvää luonnolle.
 
Ihanaa loppuviikkoa lukijoille ja
jaksakaa säilöä.
 
Kaisa
 
Omat luumut
 
 

5 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ihana stoppari, päihittää kyllä kengännauhan:))

mate kirjoitti...

Wautsi, ihana stoppari :)
ps. meillä jyrisi eilen oikein kunnolla.
Jyrisemätöntä viikonloppua ;>)

Maija kirjoitti...

Hienon stopparin teit! Minä tein neulomalla (piti tulla tyynynpäällinen mutta lanka loppui kesken), ja sitten laitoin ihan brutaalisti tiiliskiven sisälle. Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti perjantai 13. päivä on onnenpäivä!

Tuia kirjoitti...

Heippa Kaisa!
Syksy ja syksyn sato.. Luumupuu olisi itselläni haave ehtiä vaikka tänä syksynä istuttaa! On ollut ihana saada naapurista maistiaisia kun omaa luumupuuta ei ole :) Näppäärää kaikkea olet loihtinut, Ihania erityisesti betonityöt ja juurikranssi tuolla alempana. Hauska myös kun tulit tervehtimään messuilla, on aina piristäviä hetkiä sellaiset!
Kaunista ja lämmintä syksyä!

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Onpas aivan ihastuttava stoppari. Mä en malttais laittaa pihanpuolelle. Ulkona voi kyllä jotkut elukat syödä sisällön. :( :(