22.9.2013

Valkoisten Ruusujen Paperinauhakranssi

Viikontakaiset Kädentaitomessut Helsingissä inspiroi minut sitomaan paperinauhaa. Farnian loossissa kuhisi väkeä. Innokkaimmat askartelivat paperitähtiä taitavan opastajan neuvoilla. 
Oma mielenkiintoni otti heti katseen valtavan suureen paperinauhasta sidottuun sydämeen. Tahtoo heti kokeilla.Arvata saattoi, että kainalossa kollotti tarvikepaketti joka sisälsi kaikki tarvittavat materiaalit kyseiseen luomukseen. Vähän ensin arvelutti riittääkö yksi vyyhti paperinarua ja vyyhti paperinarua tuohon kaikkeen. Mutta työn valmistuttua lähes kaikki nauhat ja narut oli käytetty.


  

Jotain omaa halusin lisätä kranssiin ja vihdoin viimein onnistuin taittelemaan edes jonkinlaiset paperikukat. Voitte vain arvailla kuinka monta aloitusta oli ekalla kukalla.  Kun sen sitten vihdoin viimein hiffaa niin kukkiahan voisi taitella loputtomiin.


Muutama muu näytteilleasettaja jäi erityisesti meleen. 
Tuias on minulle entuudestaan tuttu blogimaailman kautta. Nyt tavattiin Tuian kanssa ihan sattumoisin. Olen aina ihastellut hänen taitoaan keramiikan valmistuksessa. Ilo oli molemminpuolista kun siinä hetki jutusteltiin.
Carla Country Cottage on jotain satumaista. Sitä ei voi sanoin kuvata se täytyy kokea. Uskomatonta taitoa ja oivallusta  huokauksien huokaus.
Maarit Ailion herkät kortit sai minulta täydet kympit. Pussillinen päätyi lopulta meillekin.

Halauksin
Kaisa


11 kommenttia:

 1. Kaunis - onnistuisikohan jostakin muustakin paperista?

  VastaaPoista
 2. Kaunis! Paperista askartelu on hauskaa, saako sun kuvia napata pinterestiin?

  VastaaPoista
 3. Kaunis kranssi ja komeat kukat! Täällä jo odotellaan, että Kädentaitomessut saapuvat taas Tampereellekin! =)

  VastaaPoista
 4. Ihana kranssi, sopisi kerrostalokodinkin oveen tai muuten vaan seinälle.
  Ja onnellinen sinä, kun pääsit messuille. Odotin niitä niiiiiin kauan, ja sit iski lentsu. No, se on mennyttä, odotellaan seuraavia tapahtumia :)

  VastaaPoista
 5. Ihana sydän! Tiedätkö löytyykö netistä ohjetta tuollaiseen?

  VastaaPoista
 6. Hymyilevä kranssi, tosi kaunis :)
  ps. pian on blogissani niitä kelloja ;)

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis kranssi... ja noi kukat sopii hyvin siihen :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä ihanuuksien ihanuus tuo paperinarusydän! Vaikka mitä olen paperinarusta tehnyt,mutta tuollaista en vielä!

  VastaaPoista
 9. Upea sydän! Kävisi kyllä hienosti meidän oveen;)

  VastaaPoista
 10. Kyllä on kauniin rouhea sydän syntynyt Kaisan käsissä.
  Ja voi, mitä kaikkea ihanaa oletkaan silmiemme iloksi taiteillut muutakin. Tässähän menee tovi, jos toinekin, kun alkaa selaamaan postauksiasi. Tuo merilevä ideana on kyllä mulle ihan uusi juttu.

  Olen ollut niin laiska bloggailija, etten ollut huomannut, että Pirttinne talonmies on poissa. Lämmin osanottoni siitä näin myöhäisestikin.

  Kaunista syksynjatkoa Pajupirttiin!

  VastaaPoista
 11. Pirtsakat lauantaiheipat kaikille ihanille naisille kun jaksatte kommentoida näitä tekeleitäni. Olen tosi innostunut itsekin tästä paperinarusta ja näin pajuaikaan parhaimpaan kassellaan mitä tuleman pitää kun sekoitellaan näitä matskuja keskenään;?
  Maten upeat kellot on tsekattu. Olet sinä aikamoinen mestari.
  Maikkulille harmitus kun et päässyt messuille mutta itsenäisyyspäivän tietämillähän on naistenmessut samassa paikassa joten sinne!Olen itse ollut muutamia vuosia sitten siellä ja joulutunnelmaa saa muualta etsiä tosissaan, siellä sitä pursuaa jo ovelta.Tappijaloille pusuja, on niin ikävä omia.
  Ninalle kiitos myötäelämisestä, suru on suunnaton kun voi sanoa, että ekaa kertaa elämässä ei ole karvajalkoja kotona vastaanottamassa. Kaikkialla on viestejä siitä, että meitä on ollut vuosien kuluessa noutajista mäyräkoiriin ja rakkautta puolin ja toisin on piisannut. Jotain suurta on poissa. Koiraihmiset sen tietää. Muistot elää, ihanat muistot♥Lissu ♥Jessi ♥Kila ♥Roosa ja ♥Kusti
  Kesäistä kaunista viikonloppua ihan kaikille.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥