20.6.2013

Betonia pihalle

Vatkuti, vatkuti...Betonisäkki toisensa jälkeen tyhjenee kun innostus on päällä. Lähityökavereitten kanssa vietettiin naurunremakantäyteinen ilta meidän pihalla viikko sitten. Innosta puhkuvat, kumikäsinein somistautuneet betonimyllärittäret kuopivat nurmikkoa joko, joko, joko aloitetaan. Raparperinlehdet vie voiton muotteina. Taitavissa käsissä syntyi , kato tällanen (näyttää kämmenissään pientä kuppia) lintujen kylpy-/ juoma-allas sekä kävelynkestäviä laattoja. Erilaiset ja -kokoiset kipot, purkit ja lehdet oli kovassa käytössä. Vuorenkilven lehdelle teki oma tyttäreni ihastuttavan sydämen, mielitietylleen ;) Löytyy kollaasista keskimmäinen vasemmalta. PiHoon lahjaksi saatu tarjotin sai paremman luukin;; metallitarjottimen päälle valetusta vadista tuli sanoinkuvaamattoman kaunis.Lopputuunaus on vielä taiteilijan työn alla.

Pienistä jugurttikupeista, jäätelöpakkauksista, kukkaruukuista ja hiekkamuoteista saa mainiot kynttiläkipot tuikuille ja ulkotulille. Tämän tuikkuhärvelin tein fetapurkista ja kertsikupista. Näitä täytyy tehdä lisää.Pihajasmikkeen lehdelle tehtyjä pieniä lehtiä.

Pringlespurkkiin ja kertakäyttömukiin tehtyjä kynttiläkuppeja. Art mediumilla siirsin tekstit tuikkujalan kylkeen.

Kuvansiirto betonille vaatii huomattavasti enemmän hinkkausta kuin kankaalle painettu. Paperi ei tunnu millään lähtevän irti.

Iloista ja tunnelmallista
juhannusjuhlaa
Sinulle♥


Taikayössä Kaisa
Kiitos kivoista kommenteista.

19 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Oi miten kauniita!

Korukopan Eija kirjoitti...

Todella upeita töitä, ideat aivan loistavia!! Olet kyllä kekseliäs ja taitava <3

Eija kirjoitti...

Vautsi kun hienoja sementtitöitä ! Kyllä nyt pitäisi itsekin kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ai, että nuo nyt houkuttaa minua! Niin kivoja juttuja ootte tehneet, että kohta se on kai pakko kokeilla itekin tuoolaisten tekoa! Raparperin lehtiä oon jonkauan moettinytkin valavani, mutta nuo kaikki muoteilla valetutkin on kivoja! Hyvää juhannusta myös sinne päin! Jos kuuluu armoton raksutus, se on minun pää, joka täällä hitaasti mutta varmasti raksuttaa näitä uusia houkutuksia mielessään...

Henkkumaaria kirjoitti...

Anonyymi, höh! Ei piyänyt olla anonyymi. Minähän se tuossa edllä höpöttelin taas!

Irmastiina kirjoitti...

Olen tehnyt yhden...siis yhden kokonaisen....raparperinlehdellä sellaisen maljan, jossa linnut käyvät kylpemässä...:)
Voisin kyllä tänä kesänä tehdä vaikka toisenkin...:))

Miia kirjoitti...

Vau, upeita juttuja! Ihanaa juhannusta!

Anonyymi kirjoitti...

Oi kuink taiteellista porukkaa nuo lähityökamusi ovatkaan....no ilman sinua emme olisi tuohon hommaan ryhtyneetkään ihana Kaisa♡ Kiitos kipinästä...kuivabetoni& raparperinlehdet& urologin hanskat& suihkepullo& ruokaöljy& se tarjotin (huom.ei ollu ihan häälahja;) ovat pakattuna nyt möksälle mukaan. Huomenna alkaa tosi hommat ! Mukavaa keskikesän juhlaa Sinulle Kaisa ja perheellesi :) t.PiiHooo

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ovat lähityökamusi taitavia.....no ilman sinua ei hommasta olisi tullut mitään-kiitti Kaisa ♥ja kiitti kipinästä....möksälle mukaan on pakattu kuivabetonia& suihkepullo& urologin hanskoja& halpaa ruokaöljyä& kanaverkkoa& raparperin lehtiä& the tarjotin (se ei kylläkään ollut häälahja ;) ja huomenna alkaa meikäläisen juhannuksen vietto betooonia vaivaten ja taideteoksia tehden. Mukavaa jussia Sinulle ja perheellesi:)

Anonyymi kirjoitti...

Edelliseen viestiin lisäys...t.PiiHoo

Riitta kirjoitti...

Upeit töitä olet tehnyt toi tarjottimella tehty on oikea kaunokainen !!! Ihanaa juhannuksen aikaa sinulle ♥

Ruostevilla kirjoitti...

Hauska illanviettopuuha! Viitsisitkö laittaa oikein kuvasarjaa miten se valaminen tapahtuu raparperin lehdille? Eikö betoni valu yli? Täytyykö toimia nopeasti? No niin, ei kai siinä vaiheessa ole aikaa leikkiä kameran kanssa...
Kaunista juhannusta!

Eija kirjoitti...

Kertakaikkisen ihania.

Kaisa kirjoitti...

Siis niin ihania, aivan upeita töitä. Mulla ei eka betonivalu mennyt oikein putkeen....

kati kirjoitti...

MAhtavia, taas innostuin :)

Hanne kirjoitti...

Siis aivan ihastuttavia.
Nyt kyllä sormet syyhyää, ensin on vaan hankittava aineet:)

Sirkka kirjoitti...

Näkisitpä hymyni olen täysillä mukana ja voin kuvitella kuinka te taiteilijat täyden työn taikayön puuhissa saitte mitä kauneinta aikaan!
Kuvainsiirto kuvineen ja teksteineen on myös valtavan kauniita luomuksia!
Mahtavia kertakaikkiaan hurmiollisen upeita kaikki luomukset.
Onnittelut haluksineen<3

Reija kirjoitti...

Niin upeita ovat nämä sinun betonityösi! Olen niitä ihaillut ennenkin... Ehkä minäkin joskus, jonain päivänä, kokeilen... =)

Reija kirjoitti...

Niin upeita ovat nämä tekemäsi betonityöt! Olen niitä ihaillut aiemminkin. Ja mikä määrä mielikuvitusta sinulla on niiden teossa! Ehkä minäkin vielä joskus, jonain päivänä, kokeilen... =)