14.6.13

Suklaaunelmia ja betonisydämiä

 
 
 


 
 
Tumman suklaan Ystävänä tuunasin kulahtaneen vanhan puulaatikon tälle vuosituhannelle. Samaa tekniikkaa olen kokeillut betonille sekä kankaalle. Tämä luonon käsittelemä puu osottautui todella haasteelliseksi. Tartuntapohja on käsittelemätöntä, puurimoista tehty laatikko jonka olen taas löytänyt "sieltä". Pikkiriikkiset nahkasaranat oli rempsallaan ja nakuttelin ne paikoilleen mininauloilla. DIY -sivuilta löysin ihanan printin jonka kiinnitin Medium Artilla(Sinellistä) laatikkoon. Paperin poishinkkaaminen oli kuitenkin tosi vaikeeta. Tekniikka ei ole siis hallussa alkuunkaan. Koko teksti meinasi hävitä totaalisti. Mutta vanhannäköisyys säilyi laatikossa, onneksi.
  

 
 
 
 
 
 
Pienet betonisydämet olen tehnyt jääpalamuotteihin.
 
 Eilinen "Balettityttökerhon" betonivaluilta sujui auringonpaisteessa hilpeissä tunnelmissa. Lupasin tehdä työasentokuvista kollaasin työpaikan seinälle. Niin ihmeellisissä nurmikkoasennoissa jokainen väänteli betonimössöä antaumuksella.
Laitan blogikuvat töiden kuivuttua. Nyt vaan kastellaan ja kuivatellaan. Kiitos lähityökavereille
 
 
 
 
Pohjoiskuisti on saanut uuden ritelikön eli säleikön. Se on lähes minun omatekemä. Mittaukset on suorittanut tuo tarkempi puolisko meidän perheestä. Suunnnittelu , maalaus ja ruuvikiinnitys on made by me.
Halauksin Kaisa

9 kommenttia:

 1. Jälleen kivan näköistä. Hieno tuo ritiläkin. Mistä tuota kiinnitysainetta voi ostaa... Voisin joskus kokeilla tuota kamkaisiin :D

  VastaaPoista
 2. Hurmaava tuo laatikko!♥
  Niikuin muutkin työsi, -pitääpä minunkin ensikerralla kokeilla betonista tuollaisia sydämiä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kaunis laatikko! Voi kun voisi betonitöitä tehdä, ovat niin ihania, meikäläisellä ei kädet kestä :(.

  VastaaPoista
 4. Eijalle♥, Sinellin verkkokaupasta olen tilannut Art mediumin 500ml, tosi riittoisaa ainesta. Kankaalle siirto onnistuu oikein hyvin.

  Titti♥, kiitos ja innostusta betonivaluihin. Mitä kaikkea ihanaa voikaan tehdä betonista. Seuraavaan postaukseen laitan vinkin uudesta alan kirjasta. Ihastuttavan kynttilänjalan saa fairipullosta. Aurinkoisempaa viikonloppua myös sinulle. Täällä vaan kuivatellaan betonia.

  Maijalle♥, voi jos saisit jonkun sekoittamaan betonimössön niin ei se purkkeihin laittaminen niin kovin työlästä ole. Sen voi tehdä vaikka lusikalla, pikkuhiljaa ja pienistä töistä aloittaen. Valmisbetonia myydään rautakaupoissa eikä siihen tarvitse lisätä kuin vettä. Löysästä betonimössöstä voi valaa vaikka kanamunankuoren sisälle ihania linnunmunia tai pääsiäiskoristeita.
  Kokeilemaan vaan, joku auttaa :)Oisinpa lähempänä, tehtäis yhdessä.

  VastaaPoista
 5. Siis tämä laatikko on kyllä aivan syleilevän upea kokonaisuus. Uutterana olet onnistunut täydellisesti, olet todella lahjakas Kaisa<3 Säleikkö on myös tosi näppärän näköinen hyvä te ja kaik on siel kaunista ympärillä, viihtyisää.

  Nautinnollisia ja onnellisia päiviä teille kaikille<3

  VastaaPoista
 6. Heippa Kaisa!
  Olet jaksanut taas olla ahkerana ja luovana! Kaunis tuo laatikko, kuten kaikki sinun tekemäsi! Ja hienosti olet taiteillut säleikönkin kuistille.

  Kaunista kesäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sirkka, tosin alkukesä on mennyt vähän lorvaillessa. Inspiraatiot on lähes nollassa ja varsinkin aloituskynnys on ollut todella korkealla. Nyt lähityökaverit sai betoni-innosstuksen taas sykkimään. Mutta siitä sitten tuonnempaana. Kuivuminen on kesken.
  Pirtsakkaa juhannusviikkoa Sinulle♥

  Nina, ystäväin, samat sanat sinulle. Kynnykset on korkealla ja kompastumisprosentti lähes sata. Betonivalut meni myttyyn heti alkumetreillä mut ei lannistuta.
  Taikajuhannusta Sinulle♥
  Kaisa

  VastaaPoista
 8. Voi Kaisa, Ihanuus olet ♡ Kiitos antoisasta betoni-illasta ja tuskin maltan odottaa minkälaisia niistä tuli.....huomennahan sen sitten näkee.....kiitos kun olet hoitanut kastelun :) t.lähityökamusi

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥