12.9.12

Pitsitähdet


Kokeilin pitkästä aikaa tehdä kipsijauheesta tähtiä ja aika hauskoja niistä tulikin. Vesi  ja kipsijauhe sekoitetaan tasaiseksi massaksi, kaulitaan kelmun päälle ja muotoillaan halutun muotoisia paloja. Minun tähdistä olisi tullut siistimpiä jos olisin painellut ne piparkakkumuotilla mutta nämä luonnollisen vinkkurat on minun näköisiä.
Koristelin pinnan virkattua liinaa apuna käyttäen. Levitin liinan kipsilevyn (n. 5mm) päälle ja kaulin sitä sen verran, että kuvio tarttui kipsiin. Vasta koristelun jälkeen leikkelin muodon. Tähtiin voisi vielä kiinnittää  helmiä koristeeksi.

Löysin muuten aivan ihastuttavan nettiputiikin kun etsiskelin sinkkisabluunoita. Villa31:stä löysin kauan kaipaamani sabluunat. Lisäksi oli ihan pakko ostaa pitsejä ja ihastuttavaa tähtinauhaa metritolkulla. Eihän siihen jouluunkaan niin pitkää aikaa ole!


Raparperialtaan tein kesän viimeisistä raparpereista. Lakkasin mattalakalla sen ja luukki on niin nahkamainen, että piti ihan itsekin kokeilla mitä siihen  oikein tuli laitettua.

Kesä jatkuu ihanaa ja arvatkaahan kellä on L-O-M-Aaaa.... Pajupirttiväki poistuu pohjoiseen!
    
                            Kaisa

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat!

  Kun näin kuvan ensin niin ajattelin että nyt on pajupirtin Kajsalle iskenyt joulufiilis...;)

  Terkkuja Monica

  VastaaPoista
 2. Taas niin ihania juttuja olet tehnyt.Mukavaa syyskuuta sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kauniita tosiaan!!

  Oikein rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥