24.9.2012

Katajan kyynel


Katajavanhus oli kokenut kovia työpaikan naapurustossa ja minä , eräänlaisena tunnettuna dyykkarina, sain kunnian kerätä kaikki käyttökelpoiset osat talteen tässä muutama viikko sitten.
Voitte vaan hymynkare suupielessä pohtia tuntojani kun sain kuulla, että olisi suotavaa poistaa poikkinainen osa katajasta vaikka askartelumateriaaliksi. Arvatkaa vain kuinka paljon hyviä oksia oli tarjolla.
Katajan kyynelhän sieltä tunki ulos, silmäkulmasta.
Taivuttelin 2mm:sestä rautalangasta pisaranmuotoisen kehikon ja päällystin sen hirvenjäkälällä.Kiinnitin rullalangalla harvakseltaan lyhyitä katajan oksia kehikkoon. Pienen, ruskean täytettävän pullukkasydämen ostin lomareissulla ihastuttavasta Sinilila sisustuspuodista . Täytin sen sammalella ja koristelin Tiimarin paperikukalla. Syksyinen kranssi sai paikkansa liiterin ovessa.
Ruskalomalla vierailimme aivan satumaisen ihastuttavassa kodissa. Kaikkeen Wanhaan tavaraan,  avaimenreikiin ja muihin ovihärpäkkeisiin hurahtanut  minä  sain ikuistettua  uskomattoman kauniita muistoja.
Kiitos M♥ ja R♥ vieraanvaraisuudesta! Kaunista syksyä teille ja iso halaus vielä.

Kaisa

17 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

IHANAT!
Kaikki ovat niin kauniita, varsinkin tuo katajankyynel.

Henkkumaaria kirjoitti...

Onpa kauniita! Ihania suorastaan.

Laura kirjoitti...

Taas kerran ihania luonnosta tehtyjä koristeita sulla!! Raikas viherrys ihastuttaa näin syksyllä. On kiva kun kaikki havut tulevat hyvästi esiin. Niitä saiskin olla lisää!

Ilona kirjoitti...

Piti poiketa ihan kiittämässä kommentistasi, monesti olen miettinyt sinun ihanaista asennettasi, kiitos Kaisa:)
Ilona

Eija.K kirjoitti...

Ihania töitä

Eija kirjoitti...

Kauniita. On sinulla käynyt tuuri, kun sait oksia... Voin kuvitella touhun, kun olet niitä kerännyt.

Timanttu kirjoitti...

Aivan ihanaisia, niin kuin kaikki muukin tässä blogissa! Löysin tänne vasta hiljattain, mutta olen jo täysin hullaantunut :o)

Hilkka kirjoitti...

Voi, miten suloinen kranssi! Olet kyllä tosi taitava!

Sirkka kirjoitti...

kyynelhän tässä väkisinkin vierähtää...voin vain kuvitella kuinka keräsit katajavanhuksen hyviä oksia ja aloit taivuttelemaan rautalankaa...ja siitä se lähti ja aivan mykistyttävän kauniita kransseja aikaan sait ja kuinka hyvin sopiikaan kauniin sävyiseen liiterin oveen ja lukko on<3 että ei voi muuta kuin onnitella jälleen sinua ihanainen Kaisa<3

Vanha rouva kirjoitti...

Just eilen katselin rannalla katajia, joiden päälle kaupungin miehet olivat kipanneet risusavottansa. Taidan mennä auttamaan katkenneita ja runneltuja katajaparkoja ;) Mutta tommost akaunista avaimenreikäjuttua sieltä risukasan alta ei varmaan löydy...

Mää oon aika ihastunut sun juttuihin, ettäs tiedät.

Kruunuvuokko kirjoitti...

Vierailen blogissasi ensi kertaa ja ihastelin kauniita töitäsi. Arvostan aina kovasti kaikkea luonnonmateriaaleista itse tehtyä.


Kruunuvuokko Puutarhan Lumosta

Vilma kirjoitti...

Hienon kranssin teitkin! Löysin sivusi äskettäin ja lisäsin sen heti suosikkeihini.

tinttarus kirjoitti...

KAUNISTA♥

Leena kirjoitti...

Uskomattoman kauniita. Vein juuri kirppikselle kaksi tuollaista sydän tuikkuriipusta, toinen valkoinen, toinen hopeinen, taidampa hakea pois ja kokeilla. En kyllä näin taidokkaita osaa, mutta haluan yrittää.
Kiitos näistä kuvista.

Monica kirjoitti...

Ihanaa taaas :)

Sain pikkasen inpsiraatiotakin..
kunhan se nyt pysyisi vkl ast ;)

TERKKUJA Monica

Susanne kirjoitti...

Kauniille näyttää! Luonto on täynnä ihanaa materiaalia ja sinä osaat tehdä siitä kaikkea kaunista.

Eijan korukoppa kirjoitti...

Hei,
uusi lukija ilmoittautuu! Löysin upeaan blogiisi kummallista kiertoreittiä -mutta tärkeintä, että löysin, tämä on ihana!! Tervetuloa vastavierailulle, keskiviikkoon asti on koruarvontakin meneillään :)
Kaunista alkavaa syysviikkoa!t. Eija