4.10.09

Tilkkutyyny

 
Keväällä remontoimamme olohuone on jo pitkään kaivannut lisää tyynyjä. Pienistä nettiputiikeista olen muutaman mieleluisan päällisen jo tilannut.Mutta nyt yllättäin löysin suloisia kankaita myyvän Pikkuinen Puoti -nimisen blogin. Arvaatte varmaan intoni kuin seikkailin puodissa. Eikä mennyt kuin muutama päivä ja posti toi mahtavan suloisen paketin. Paketin ulkoasuun oli kiinnitetty erityistä huomiota. Kaunis vanhanaikainen pikkutytön kuva oli päällimmäisenä tervetulotoivotusten saattelemana.Sisältä paljastui toinen soma paketti.Nuorimmaiseni ihmettelikin, että onko siellä sisällä vaan toinen toistaan suloisempia paketteja. Mutta löytyihän ne tilaamani kangaspalat sieltä.Kiitoksena oli paketissa pari kiepillistä kapeaa koristenauhaa jotka oli justiinsa "oikeanvärisiä".Kiitokset Tarjalle! 
 
 
  Täällä etelässä sataa kaatamalla.Ompelukone , kangaspalat, pitsit ja napit on kaivettu esille. Eilisen Kouvolan reissun kotiintuomisena oli Sinooperista ostamani Tilda-nauha ,Homemade. Se sopi tyynyliinaan ja sai paikan"nurjaltapuolelta".
 
 
 
Kangaslammas on jo viime talven tekeleitä.Näin pienet jutut ei ole mun alaa.Vaatii liikaa kärsivällisyyttä.Lukuisille Tildaajille täytyy nostaa hattua. Iloista mieltä kaikille! Pajupirtin Kaisa

19 kommenttia:

  1. Oi mitä kankaita.. :P

    Aika liikkis suloinen lammas! :)

    VastaaPoista
  2. En sanoisi tilkkutyynyksi... ehkä maitokahviunelma tai joku muu olisi sopiva työnimi :) Kivat värit ja tosi romanttinen lopputulos, hienoa työtä taas Pajupirtistä.

    VastaaPoista
  3. Kauniita kankaita ja ihania tyynyjä olet niistä luonut! :) Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Herttainen on lammas ja tyyny on aivan ihana (:
    Minulla taitaa olla samaa pilkkukangasta, ollut jo keväästä asti, mutta ei se vaan ole vieläkään muuttunut tyynyksi, outo juttu (;
    Kotoisaa sunnuntaipäivää täältä yhtä sateiselta lounaisrannikolta!
    Marja

    VastaaPoista
  5. Hei!

    Sinulla on aivan mahdottoman ihana blogi! Kaikenmoisesta käsin tekemisestä innostuneena jään seurailemaan mitä kaikkea ihanaa tulet tekemään :)

    Mukavaa sunnuntaita,

    Elina

    VastaaPoista
  6. OI!!!!!Ihanat tyynyt ja jos kurkistat blogiini, huomaat miten hyvin tuommoinen sopisi tyttäreni uusittuun huoneeseen, joka odottaa somisteita ja kaikkea ihanaa ruskean ja beigen sävyistä.....

    VastaaPoista
  7. Kaunista.Lampi aivan ihana:)

    VastaaPoista
  8. Taas täällä ihailemassa kuvia. Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle.

    Kiitos kivasta askarteluvinkistä,
    jos vaikka tässä joskus ehtisi kokeilemaan...
    ... vaahteranlehtiä nimittäin on:)

    VastaaPoista
  9. Samassa kaupassa on käyty,hih. Ja postauskin tehty samasta aiheesta.
    Kyllä kankaat tulivat minullekin niin kauniissa paketissa, että oli pakko kuvata koko juttu, ennen kuin purin sen.
    Nättejä tyynyjä olet tehnyt.

    VastaaPoista
  10. Kauniita tyynyjä ja lammaskin on niin suloinen! Täytyypä käydä tutustumassa tuohon kangasparatiisiin...

    VastaaPoista
  11. Lammas oli suorastaan hellyyttävä =o)

    VastaaPoista
  12. Kyllä olet kauniita tyynyjä ommellut! Silmä lepää niissä todella.
    Kivasti sitä vain saa aikaan mukavaa ilmettä olkkariin uusin tyynynpäällisin.
    Lammas on oikein suloinen. Kyllä tosiaan täytyy lakkia nostaa Tilda-ompelijoiden kärsivällisyydelle, niin paljon yksityiskohtia ne sisältävät.

    VastaaPoista
  13. Kauniit tyynyt olet tehnyt, mukavasti sointuu toisiinsa nuo kankaat ja värit on tyylikkäät, ei räikeät. Sopivat useampaankin paikkaan! Hauska tuo 'valmistusmerkki' ;)
    Kyllä kärsivällisyyttä kysyy nuo Tilda-tuotteet, ei ole koskaan tullut kokeiltua ;D

    VastaaPoista
  14. Aivan ihania tyynyjä. Pidän tosi paljon!
    Lammas on suloinen!:)

    VastaaPoista
  15. Siis niin ihastuttava tyyny, todellakin!!! Kauniit kankaat ja sommittelu!! Paketti oli varmasti kaunis! Lammas on niin söötti:)

    VastaaPoista
  16. Sinulle on tunnustus blogissani:käy kurkkaamassa.

    VastaaPoista
  17. Hei taas ystävä. Olet saanut niin kauniita asioita aikaiseksi. Ihastelin noita sammalpallojasi, ja olen samaa mieltä että sammal ei kuole koskaan. Ihmeellisesti se aina vaan nostaa päänsä uuteen alkuun.

    VastaaPoista
  18. Ihan minun tyylisiä tyynyjä,tosi nättejä ja nyt taidan kurkata tuota putiikkia jonka linkitit tuohon postaukseen = ) Iloisia syyspäiviä...

    VastaaPoista
  19. Kauniit tyynyt ja ihana pikku lisä vielä tuo Homemade. Lammaskin on söötti, kärsivällisyyttä pieni näperrysompelu vaatii, toisilta se vaan sujuu niin näppärästi. Itse suoriudun sellaisista suorista käänteistä jotenkuten :)

    Syysterkuin, Jossu.

    VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥