11.10.2009

Farmarinhatut ja sadonkorjuukranssi

Pitkästä aikaa sain tänään aikaiseksi yhden kranssin. Nimesin sen Farmarin sadonkorjuukranssiksi. Kun oikein tarkasti tutkailet sen koristeita voit havaita
kuinka pienet apulaiseni ovat unohtaneet päähineensä ulkosalle.
Nämä hauskat "hatut" on oikeesti kotoisin pölynimurin pakkauslaatikosta.
Liiterin siivoustalkoon tuloksena oli aikamoinen läjä poltettavaa ja kierrätykseen menevää tavaraa.Myös imuriloota tilkkeineen oli heitetty pihalle. Hetkisen kasaa tutkaillessa löytyi kaksi somaa silinterihattua. Aivan kuin pikkumiehet olisivat ne kaikessa tohinassa unohtaneet nurmikolle. Mutta eipä hätää, kierrätysPyylikiltä ei mikää jää huomaamatta.Nämä suloisuudet on olleet imurin putken päissä tiivisteinä.Nyt ne mielestäni saivat arvoisensa paikan.


Männynjuurikranssi
Pirteää viikkoa kaikille ja muistakaakin olla varovaisia liikenteessä. Liukasta on luvassa lumen ja räntäsateen kera.
Lämmöllä Kaisa

14 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Ei voi olla totta, että pölyimurista löytyy tuollaista kivaa, hih. Pikkuruiset hatuthan ne ovat selvästi, täytyypä ruveta syynäämään itsekin tarkemmin noita ns. roskia.

Ihana kranssi.
Tännekin sitä räntää jo lupailivat, talvirenkaat mies vaihtoi eilen ja olen valmis liukkaisiin keleihin ainakin niiden puolesta.

Kivaa alkanutta viikkoa

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Voi..tosi hauskat hatut...kyllä silmät avoinna kannattaa katsella..ei kyllä minulla olisi tullut varmaan mieleenkään minne noita käyttää..toiset ne osaa....:-)) kaunis kranssi..

trina kirjoitti...

Hienot hatut! Ja kaunis kranssi muutenkin. Kaikkea oivallista materiaalia löytyy yllättävän paljon kaikkialta, kun osaa oikein katsella!

sanna kirjoitti...

On niin ihana kranssi, loistava idea nuo hatut! Minusta tuo on kauneimpia kransseja mitä olen nähnyt. Jokin siinä vaan viehättää niin paljon. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa! Terveisin Sanna

Olivieno kirjoitti...

Hihhih, hauska kranssi! Hienot hatut kruunaavat koko komeuden!

Nina kirjoitti...

Aivan ihana sadonkorjuukranssi!!
Somat nuo hattuset ja kekseliäs olet taas ollut.
Juurikranssia en ole vieläkään päässyt kokeilemaan tehdä, mutta ehkäpä joskus vielä.

Oikein mukavaa viikkoa sinulle Kaisa!:)

Hanna kirjoitti...

Oih, tykkään kranssista todella paljon!!! t:Hanna =o)

Sirkka kirjoitti...

Pölynimurinpakkauslaatikoista....saat aikaan hattujakin...kaunis kranssi ja niin omaperäinen ,.ei taatusti kävele vastaan missään..eikä hakemalla löydy!

Onnittelut!

juu yritetään olla varovaisia, ettei liukastuta, varsinkin puupatiolla...vähän räntää ja jäässä on tosi liukasta, täytyy kävellä etenanaskelin!

MariaK kirjoitti...

Voi että täällä on NIIN IHANIA juttuja!!! Taas juutuin pitkäksi aikaa selailemaan ja ihastelemaan. Kuvia, tekstejä niiden takaa, oivalluksia ja uusia näkökulmia. Olet kyllä uskomaton!
Tämän postauksen kranssi on kyllä loisto-oivallus! *hymyilee*

Marge kirjoitti...

Olet sinä vain ihan mahdoton!!!;))
Että on U-PE-A kranssi!!! Hyvin oivallettu!!!! Ihana ja hauska!!

Yritetään ajella varo, varovasti..;) Samoin sinä:)

Reisku kirjoitti...

Jätin sinulle blogiini postia, mutta tänne tullessani huomasinkin, että olen jo kolmas tämän samaisen tunnustuksen ojentaja. Mutta eipä se haittaa, kertoopahan vain jotakin sinusta! =)

Susanne kirjoitti...

Hatuthan ne siinä on. Upea kranssi! Olet sinä kekseliäs ja taitava!

Pajupirtti kirjoitti...

Kiitos teille ihanat ystävät kommenteista, tunnustuksista ja kannustuksista. On kiva huomata kuinka monta lämmintä ystävyyttä on tämä blogimaailma tuonut tullessaan.
Teidän blogeista ammennan niitä inspiraatioita ja muuntelen niistä minulle mieluisia juttuja.Ihminen kun on apinalle sukua;)
Arvatkaapa mitä hatut ovat kokenee viime päivinä?
Lähes päivittäin saan niitä kiinnitellä takaisin kranssiin kun uutterat tillin-tallintiaiset niitä nokkivat ihan "verille" asti.
Pitänee laittaa jokin tiaisverkko niille esteeksi.
Reppanat etsii pesänlämmikettä eivätkä tajua ettei MUN jutuista niitä kerätä.

TuijaR. kirjoitti...

Ihanat pikku hatut! :)