13.1.2015

Risukuu ja tähdet


Tuhannet kiitokset ystävilleni viime vuodesta ja oikein hyvää alkanutta uutta vuotta.
Juhlapyhät ovat hurahtaneet rytinällä ohi ja pitkä talviloma on kärsitty. Ihana palata virkeänä töihin.
Askartelut on pakkasten myötä olleet perin jäiset. Pihallan on ollut jäätymässä millon jäälyhtyä, kakkumuottia, piparikuvioita ja kaikkea siltä väliltä. Kolme päivää kesti 45:n litran saavissa jäädytetty jäälyhty kauniine sydänkoristeineen. Mutta sitten tuli suojakeli ja koko höskä suli, vain paksu pohja on jäljellä. Haikeudella katselin viime vuoden tammikuista jäähaastetta. Voi miten upeita jääteoksia sieltä löytyykään. Käykäähän vielä kurkkaamassa ja keräämässä innostusta.


Pikkuruisen puuliiterimme päätyseinä  on ollut tämän kuuaskartelun innoittaja. Koiramäen pajutallista jo kuutisen vuotta sitten ostettu risuikkuna tähtineen on kaivannut lisämaustetta. Yömaisemasta puuttui jotain. Rautalangasta käänsin kuunmuotoisen pohjan jonka päällystin koivun risuilla. Pieni kuunalle löysi paikkansa sirpin alareunalta. Siinä se istuskelee ja nauttii tähtituikkeesta.


Aurinkoisia kunnon talvipäiviä teille 
toivottelee 
Kaisa

8 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Mukavasti olet rakennuksen koristellut! Sää on ollut tosiaan hyvin vaihtelevaista. On menty paukkupakkasista vesisateeseen.

kosotäti kirjoitti...

Upea kokonaisuus,liiterin seinällä.
Tuo nallukka kuunsirpillä on ihana.

Liisa Palola kirjoitti...

Hieno asetelma :) Niin minunkin jouluksi jäädyttämäni riekot ja kuuset ja jääkukkalyhdyt olivat nopeasti entisiä. Tosin pakkaset tulivat nopeaa ja nyt olisi saanut jäädytettyä taas mitä vain.

Reija kirjoitti...

Niin ihana kokonaisuus!!! Tuntuu että on noin 100 vuotta siitä, kun viimeksi oon väännellyt risua! Nyt tuli ikävä tuota ihanaa, taipuisaa, huumaavantuoksuista materiaalia... =)

Kaisa kirjoitti...

Voi miten suloinen asetelma. Hyvää viikonloppua!

Tiia K kirjoitti...

Oi miten ihania juttuja täällä. Ihanaa että löysin tieni tänne. Oikein kuulasta ja kirpsakkaa sunnuntaita. <3

Maarit kirjoitti...

Ooooo, miten hienot! Upeat! Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Kaisa!

Maija kirjoitti...

Täällä käynti herättää aina ihastuksen huudahduksia. sinun työsi ovat niin kauniita, aina <3