28.1.2015

LumililjojaNämä talviaskarteluni keskittyy pääosin ostomateriaaleihin. Askartelumassat ja tietysti taikataikina on helppo työstää. Kipsijauhe käy hyvin valutöihin ja kipsivelliä olen käyttänyt ainakin raparperiunelman valamiseen.
Talviset liljankukat kaulin askartelumassasta. Kuviointiin voi käyttää mitä mieleen tulee; kangasta, pitsiä, kasveja ym. Liljojen lehtikuviot syntyi Ikean leikkuulaudasta ja veitsen kärjellä. Valmiit hedepallerot maalasin mustalla spreymaalilla samoin kuin rautalankavarren. Nämä on niitä jokapaikan kukkia jotka käy mainiosti maljakkoon, kransseihin tai vaikka lahjapaketin koristeeksi. Jos haluaa näitä ulkokäyttöön kannattaa suihkauttaa kukat sreylakalla.Jokunen uusi lukija on liittynyt pirttipiiriin ja ilolla otan teidät mukaan askartelujeni kirjavaan maailmaan.
Kunnon talvi runsaine lumikinoksineen antaa vielä odottaa. Jääkoristeet sulaa sitä mukaan kun niitä saa tehtyä. Ei mee kuin römpsöössä.

Kukkatunnelmissa
Kaisa

11 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Upeat kukat! Kiitos vinkistä!

kosotäti kirjoitti...

Upeita kukkia

Leena kirjoitti...

Kauniita ovat, todella taidokkaita!

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Tosi kivoja :)

Liisan kotona kirjoitti...

Hui, ihania kukkia :) terkuin Liisa

Sirpa ja Tiitu kirjoitti...

Voi miten kauniita kukkasia :)

tinttarus kirjoitti...

Oi, että, Kaisa, niin kauniita!!!!!
On sinua siunattu kädentaidoilla♥

Reija kirjoitti...

Ovatpa todella kauniita! Näistäkin taas niin näkee, että ovat taitajan käsissä syntyneet!

Kirsti kirjoitti...

Aivan ihanat kukat ♥

Maija kirjoitti...

Ihania liljoja!

Tuitiina kirjoitti...

Ihanat kukkaset! Selailin hieman taaksepäin ja kuinka taitava oletkaan käsistäsi!!! Jään lukijaksi ja josko täältä muutaman ihanan vinkin matkan varrella saisin :)