9.2.2013

Ystävänpäiväkirpparille purusukissa
Pitkästä aikaa varasin pöydän kirpparilta. Askartelukokeiluja on taas tullut tehtyä niin paljon, että ylimääräisistä olisi päästävä. Lähestyvä ystävänpäivä toi lisäintoa ompelutöille. Kiitos Anitalle vinkistä♥. Pienten sisustussydänten tekemiseen ei kulu paljoa aikaa ja ne on mielestäni ihan kiva pieni lahja hyvälle ystävälle. Aina löytyy paikka ovenkahvassa tai verhon reunassa johon sen ripustaa. Ajopuut on kohta kaluttu kaikki mitä varastosta löytyy. Uutta lämmintä kesää ja rantakierroksia odotellen on mukava surrutella menemään.
 Surrutella kerrakseen.. ans kun kerron....

Vein jo hyvissä ajoin ajopuulaudat kuivumaan työhuoneen lattialämmitykselle. Kuitenkaan puuhastelu työhuoneessa ei inspiroinut vaan hiissasin kaikki tarvittavat kyökin puolelle. Pistosaha ja ihan ikioma akkuporakone kainaloon ja eikun hommiin. Ajatuksena oli valmistaa muutama ovikoriste. Pienelle jakkaralle ja jakkaran alle asettelin sanomalehdet todella sievästi. Surruttelin pistosahalla sydämen muotoonsa ja hämmästelin purun paljoutta. Huh, miten sitä lentelikään ympäriinsä. Pörrösukat oli kuin kunnon sahurilla konsaan. Arvaat varmaan, että siinä sanomalehdellä ei ollut kuin murto-osa puruista. Insinööriopiskelijamme tokaisi siinä sivusilmällä katsellessaan, että olis turvakengät varmaan omiaan tuossa hommassa, äiti. Niinpä sitten minimaalista viimeistä siipeä sahatessa hain talvikengän siihen jalkaan jolla pitelin lautaa kun sahailin. Huh, selvisin mutta mikä sotku!! Kyllä kesä on kiva - saa puuhastella ulkona. Vielä lisäksi lähtee mieletön  meteli moisesta surruttimesta sisätiloissa. Ulkona kaikki hukkuu tuulen mukana niin purut kuin suurin meteli.


Muutama sisustussydän tuli tehtyäKiitoksena kommenteista ja Blogiystävyydestä
tahdon ojentaa teille kortin, ole hyvä Kaisa

5 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat askartelut!

Hyvää ystävänpäivää, myös sinulle!

Eija kirjoitti...

Voi sinua ;) Pakko on touhuta, kun Inspis iskee...
Hyvää Ystävän päivää myös sinulle.

tinttarus kirjoitti...

♥ Ihanaa ystävänpäivää♥ Huomiseen ja ihan jokaiseen päivään:)

oi, nuo siivet♥♥♥♥

Hanne kirjoitti...

Kiitos!
Paljon olet askarrellut:)

Iloa, riemua, onneakin vähän mahtukoon Ystävänpäivääsi tähän ♥!

Sirkka kirjoitti...

Sinä olet surrutellut siellä kauniita sydämiä Ystävänpäivään tähän<3
Voin vain kuvitella kuinka siellä purut leijailivat kuin hiutaleet konsanaan! Mutta sait kuin saitkin jälleen sydänkauniita ympärillesi, mitä me kaikki toisetkin täällä ihastellaan ja yhteen ääneen puhalletaan Hyvää Ystävänpäivää Kaisalle<3