16.2.13

Black Magic Pillow

 
Olen jo jonkin aikaa pähkäillyt kuvansiirtojen kanssa. Tekstinkäsittely ei suostu kääntämään tekstiä tai paremminkin tekstinkäsittelijässä on isoja puutteita. Nyt kuitenkin löytyi ratkaisu pulmaan ja ensimmäinen koeversio on valmis. Erika oli Vaaleita unelmia -blogissa tehnyt upeita pääsiäismunia tämän ihmeaineen kanssa. Alkuviikolla tilasin Sinellin verkkokaupasta Art mediumia ja nopea
Itella toimitti paketin minulle jo eilen (pe). Illalla oli sitten ihan pakko laittaa eka
kuvavedos (kuvat The Graphics Fairy) työn alle.
Tunnetusti olen hiukan malttamaton näissä kuivumisajoissa ym. aikaa vaativissa osioissa. Ukkokulta jo toppuutteli minua, että anna sen kuivua rauhassa, älä kurki, zot,zot. Minähän vaan vähän tutkailen tapahtuuko mitään..
 
 
Työohje on aika yksinkertainen: Tavalliselle kopiopaperille tulostetaan kuva tai teksti (peilikuva)ja maalipensselillä levitetään Art medium- ainetta kuvan päälle. Tämä sudittu kuva sitten asetellaan alassuin varovasti kankaalle tai puupinnalle tasaisesti kädellä tai kaulimella silitellen. Annetaan kuivua rauhassa yön yli ja kostutetuin käsin rullataan paperi irti kankaalta.
Painoin itse kuvan vanhalle lakanakankaalle ja koristelin kuvan reunat mustalla pitsillä. Pieni kannettava tyyny siitä sitten syntyi ihan itsekseen..

 
Ihanaa viikonloppua teille hyvät vieraani. Nautitaan pikkupakkasista ja ulkoillaan. Tyyny lähtee tänään tupareihin tuliaisiksi.
  Rohkeasti kokeilemaan
 Halauksin Kaisa

7 kommenttia:

 1. No olipas hauska ohje.
  Kaunis ja kätevä tuo tyynyideasi :)

  VastaaPoista
 2. Hei Kaisa! Miten sait toimimaan sen tekstin/kuvan peilikuvaksi kääntämisen?? Itsekin olen sitä MUUTAMAN kerran yrittänyt - tuloksetta... Tuota Art Mediumia minäkin olen kokeillut ja toimii... kunhan tosiaan malttaa antaa työn kuivaa kunnolla :)

  VastaaPoista
 3. Onko sinulla laser- vai mustesuihkutulostin? Olen joskus lukenut, että tämä onnistuu vain mustesuihkulla (jota minulla ei ole).

  VastaaPoista
 4. Täällä blogissa ei pety koskaan :) Aina löytyy jotain kaunista. Oon hommannut tota ainetta pari vuotta sitten, mitään en ole sillä tehnyt :D Lähteeköhän se edes purkista ulos enää.

  VastaaPoista
 5. Kivoja juttuja olet kokeillut. Kiitos myös jälkikäteen ystävänpäiväkortista ja mukavaa kevään alkua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta vinkistä!!!!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥