10.10.12

Kaarna♥ ja merenrannan jalokivet syksyn hämärässä

 


Pajupirtissä on jo maisteltu syystunnelmia. Usean vuoden ajan on kuistilla roikkunut kesät talvet koivukranssi pirttipöydän yläpuolella. Olen kieputellut valonauhan kranssin ympärille ja  joulun aikaan se on saanut valaista hämärää kuistia.
Koivukranssi kaipasi jotain fiksausta vanhaan ilmeeseen. Lisäsin kranssin reunalle hirvenjäkälää ja yläosan päällystin poronjäkälällä. (Jätin sen vanhan valonauhan sinne sisään ja vaihdoin vain palaneet lamput uusiin.) Näin peittyi myös ne ikävännäköiset johdot. 
 
 
Kuistikranssin koristelin kaarnasydämillä ja niillä "merenrannan jalokivillä" ajopuun palasilla.Illan hämärtyessä oli han pakko kokeilla miltä valmis valaisin näyttää.

Syystunnelmia teidän kaikkien kotiin.
Kiitos piristävistä viesteistänne.
Halauksin Kaisa


17 kommenttia:

 1. Voi ihana! Ihailen tuota sun ideointikykyä ja kun heti toteutat sen mitä aiot.=) Tosi kivan näköinen valaisinkranssi.=)

  VastaaPoista
 2. Niin kaunis ja tunnelmallinen kranssi ja näppärä idea jättää ne valot sinne jäkälän alle!

  Meillä on tällä hetkellä "laudat eessä ovien", ulko-oven paikalle on naulattu (kissanluukulla varustettu) vaneri. Maalasimme oven viikonloppuna ja nyt se on kuivumassa risuverstaalla. Kesä odoteltiin turhaan kuivia maalauskelejä. Maalattiin nyt lokakuun sateilla!
  Uusi kranssi pitäisi väsätä maalattuun oveen. Vaikka ovikranssiin ei ehkä voi valoja laittaa, tulee vaikeuksia johdon kanssa. Ellei sitten paristovalosarjaa, mutta ei niitä paristoja jaksa vaihtaa....

  Tunnelmallista lokukuun jatkoa teille sinne Pajupirttiin! Jouluunkin on enää 75 yötä!

  Halauksin ♥
  Marja

  VastaaPoista
 3. Kylläpä siitä tulikin kaunis! Meillekin sopisi hyvin, vaikkei kuistia olekaan! Luonnonmateriaaleista ne kaikkein kauneimmat syntyvät näköjään.

  VastaaPoista
 4. Näyttää varmasti ihanalle pimeinä talvi-iltoina!

  VastaaPoista
 5. Aivan Ihana. Miten Sinä keksit aina näitä upeita juttuja. Mukavaa loppusyksyä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunista olet taas tehnyt!!! On aina niin mukava vierailla blogissasi ja ihastella kaikkia upeita juttuja, mitä olet tehnyt!!!
  Ihania syyspäiviä sinulle!!!

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka kaunista ja tunnelmallista. Aivan upeita juttuja saat aikakseksi.

  VastaaPoista
 8. Wauu... miten ihana kranssi! Ihan tulee jo joulufiiliksiä. Olet kyllä tunnelmanluonnin MESTARI!

  VastaaPoista
 9. Heissan !
  Kävin , tulin ja jäin ;D
  Kaunista ja tunnelmallista

  VastaaPoista
 10. I won't be able to thank you fully for the articles on your web-site. I know you'd put a lot of time and energy into all of them and hope you know how much I appreciate it. I hope I could do the same for someone else sometime.

  VastaaPoista
 11. Kerrassaan upea kranssi ja varmana näyttää ihanalta syysillan pimeydessä. Kaarnasydämet kans niin hienoja :) Mulla on ollut kolme viikkoa yhtä sammalsydämien vääntöä, mutta pakko tuosta ottaa idea ja laittaa yhteen valot :)

  VastaaPoista
 12. Tunnelmallinen ja niin kaunis kranssi♥
  Olet kulkenut ajatuksissani....tekemäsi ihanat helmirannekkeet lämmittelevät usein käsiäni♥

  Voi hyvin!

  VastaaPoista
 13. Voi miten kaunis, tuota on ihan pakko kokeilla syyspuuhailussa. Tykkäsin myös tuosta betonisydän jutusta, ihan uudella tavalla olet yhdistänyt kaksi sydäntä pitsien siivittämänä.
  Ihania, ihania puuhastelun päiviä Kaisalle!
  Ilona

  VastaaPoista
 14. Kranssisi sykähdytti.
  Se on just ihan paikallaan tähän hetkeen. Illat pimenee hirmuvauhtia.
  Sinun blogistasi ei koskaan lähde, etteikö olisi saanut mukaansa virikkeitä, nytkin inspis iski. Onhan minullakin vanhat tuikkujouluvalot ja hieman valoa tuovan koristeen teko terassille on ajankohtainen.

  VastaaPoista
 15. Huippuihania ideoita sinulla, kiitos!
  t. Merja

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥