28.10.2012

Harmaiden siipien havinaaTalven tuntua on jo meillä täällä etelässäkin. Puuterilunta on oikein siivilän läpi siroteltu pihan kiville ja nurmikolle. Verenpisara raukka oli unohtunut rappusille pakkasyöhön ja parhain tekohengityskään ei auttanut tuota poloista. Harmitus, olisin niin mielelläni yrittänyt talvettaa sitä ensi kesään.
Ihanat aurinkoiset päivät houkuttelee tällaista näpertelijää kympillä. Yöllä heräsin ja näin silmissäni seuraavan projektini. Piti ihan nousta ylös ja piirustaa se paperille ettei unohtuisi ennen aamua. Rantaan ajautunut leveä harmaa laudanpala on juuri sopivaa matskua tähän koeversioon. Pistosahasta loppui tietysti akku heti ensi metreillä. Muutama hetki odottelua ja eikun anna palaa.


Nämä enkelin siivet on tehty ajopuusta, jäkälästä, hamppupellavanarusta ja pitsistä. Siipiä voi taivutella haluttuun muotoon kun ei kiristä "saranoita" liian tiukalle.

Talvitunnelmissa Kaisa

13 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Kyllä tuollainen idea vaan kannatti kesekllä yötäkin piirtää talteen.

Hilkka kirjoitti...

Kiva ja kaunis oivallus! Ja olet ehtinyt saada komistuksesta jo noin kauniin kuvakollaasinkin!

Maalaispuutarhan Marketta kirjoitti...

No ootpas sie tuottelias. Kiva katsella noita siun hienoja töitä, kun ei itse ehdi mitään tuommosta tekemään. Marjastus vie kaiken vapaa-ajan näin syksyllä. Olisi kyllä mukavaa noita värkätä, mutta pitäisi olla lämmin tila askartelua varten, että tarvikkeitakin voisi siellä sitten säilyttää. Mukavaa viikon alkua sinnekin!

Amalia kirjoitti...

Aivan ihanat enkelin siivet <3

Vanha rouva kirjoitti...

Pitääkö mun nyt sitten hommata pistosaha? Toiskohan joulupukki? Mulla on nimittäin jemmassa keittiön lattian alta löytynyt vanha lankku vuodelta 1927...

Eija kirjoitti...

Ihana jälleen. Kyllä sinulla noita ideoita riittää.

Leena kirjoitti...

Menen ihan sanattomaksi, niin kaunista, jälleen!

tuija kirjoitti...

Ai kun on ihana. Aivan mahtava !!!

Sulotar kirjoitti...

Ihania töitä olet taas tehnyt...

Ruostevilla kirjoitti...

Pistäydyin hengittämässä satumaista tunnelmaa, alkoi heti jouluttaa:)

Sirkka kirjoitti...

Kauneimpia kuvia ei voi muualta hakea,, täällä ne ovat...herkkää ja kaunista suloiset enkelinsiivet. Rantaan ajautunut palanen lautaakin sen oivalsi, kun siivet selkäänsä sai.
Minunkin ystäväni neuvoi minua, että kirjoita ylös mitä tulee mieleesi siis lauseita pidä vaikka yöpöydällä paperia ja kynä. Aina kuitenkin käy niin että mietin kyllä muistan tämän ja tämän aamulla, mutta empä enää aamulla muistakaan.

Kauniita ajatuksia Kaisalle<3

Nina kirjoitti...

Aivan ihanat enkelinsiivet!!!
Sinulla ideoita pulpahtelee ihan unissakin. Olet sinä melkoinen taitaja.
Nuo jäkälänopatkin aivan verraton idea.

Rauhaisaa Pyhäinpäivän iltaa Pajupirttiin!

Eskurin emäntä kirjoitti...

Terkkuja Eskurista !

Vaikka blogeja paljon plaraankin, tänne en ollut vielä päätynyt. Sisko lähetti suoran linkin... meillä on ajopuuta jemmassa ihan mahdottomasti ja käyttökohteita ei ole koskaan liikaa ;)