11.8.12

Miniyynyjä Rakkauden polulla ♥Syksyn tuntua alkaa olemaan ilmassa. Koulureppuja on mainostettu jo heinäkuun puolesta välistä alkaen. Hassua, justiinsahan se kesä alkoi, vai alkoiko? Loma on kuitenkin vietetty ja onneksi on syyslomaviikko vielä jäljellä ensi kuussa.
Kaivoin ompelukoneen esille pitkästä aikaa. Tumman ruskeaa pellavakangasta oli tullut joskus ostettua. Pitsit ja pikkuhelmet on mun juttuja ja surruttelin minityynyjä pellavasta. Vanhasta lakanasta leikkasin tuohon keskimmäiseen tyynyyn palasen välipitsiä. Kierrätystä. Näitä nyt voi käyttää vaikka neulatyynyinä. Tällä kertaa ne kuitenkin pääsivät olkkarin ajopuulaudalle keikkumaan.Kesälomamatkalla bongailin nostalgisia kohteita. Kaikki lukot, haat, avaimet ja avaimenreiät kiehtoo mun silmää ja niistä on ihan pakko ottaa kuvia. Mitä kaikkea ne kätkeekään sisälleen, jäänee arvailujen varaan.
Naantalin Rakkauden polku sai kaksi haaveilijaa syleilyynsä. Suomen Luontoa kauneimmillaan, aaah.

Billnäsin miljöössä ihasteltiin menneen ajan tunnelmaa. Terveisiä vaan rouva Billnäsille.Ihania elokuun pimeneviä iltoja kaikille. Eiköhän kaivella joukolla kynttilät esille. Tervetuloa myös upouusille lukijoille.


Aivan ihana uusi ompelukirja on bongattu -- Ompele pitsiä ja pellavaa. Sisältää herkullisia ompelutöitä esimerkiksi sisustukseen ja pikku lahjaksi. Kannattaa tutustua.

Kaisa

12 kommenttia:

 1. Voi huokaus noita tyynyjä, ne on tosi ihanat.
  Kirpakanraikkaita, auringon lämmittämiä syyspäiviä Pajupirttiin <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita tyynyjä, sopii niin hyvin yhteen tuon sävyn ruskea ja valkoinen!
  Itsekin katse kiinnityy noihin vanhoihin oviin, saranoihin ja lukkoihin♥

  VastaaPoista
 3. Voi, tosi kivoja pikkutyynyjä. Minä kuvasin alkukesästä ikkunoita Turun käsityöläismuseossa. Ajattelin joskus tekeväni tilkkutyön niistä malleista jotain... saa nähdä. Maalla olen ihastellut vanhojen lautojen värityksiä sun muita. Samaa olen miettinyt, mihin tämä kesä on mennyt ilmat eivät ole olleet kuummoiste. Nyt vaan kaivetaan lyhdyt ja kynttilät esiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Minulla on tuo kirja. Se on ihana ;D

   Poista
 4. Oi miten kauniita pikkutyynyjä! Taitava olet!
  Suloisia ovia, lukkoja, avaimia, saranoita! Itsekkin niistä kovasti tykkään.
  Tunnelmallista elokuun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Täällä rakkauden polulla on viehättävää käyskennellen katsella Kaisan mahtavan kauniita taitavilla käsillä ommeltuja tyynylöitä! Pellavaa ja pitsiä helmineen sen olla pitää ja minua viehätti tuo niskatyynyt enpä ole kauniimpaa ja tuiki tarpeellista nähnyt aikaisemmin.
  Lukot ja avaimet vievät joka naisen sydämeen<3

  Suloista sunnuntaita lämpimin ajatuksin kesää on vielä...ja lämmin kaunis syksy edessä!

  VastaaPoista
 6. Moi Kaisa!
  Olen samaa mieltä kanssasi, kynttilät esiin ja tunnelmaa pirttiin! :)
  Mutta aivan älyttömän kauniita tyynyjä olet ommellut!
  Yksinkertaisen kauniita! Täytyy varmaan itsekin eksyä kangaskauppaan ja luulen, että voisin kokeilla jotakin vastaavaa!
  Tuo Billnäs oli minunkin "listallani" tänä kesänä, mutta sinne en ainakaan vielä ole päässyt, mutta jos ensi kesänä sitten viimeistään. Haaveissani olisi syyskuun ensimmäinen päivä osallistua Strömsön avoimien ovien päivään. Toivottavasti sen haaveen pääsen toteuttamaan!
  Mukavaa alkavaa syksyä sinulle Kaisa!

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihania tyynyjä! Täällä sinun blogissasi silmä aina lepää. Vinkistäsi otan vaarin ja laitan kynttilät palamahan.

  VastaaPoista
 8. Paljon on kaunista, pitsityöt ja vanhat ovet. Harmaantuneessa hirressä on sitä jotakin.
  Rakkauden polku. Miten ihmeessä olen unohtanut käydä siellä. Rakkaus kukoistakoon, romantiikkaa elokuun kynttiläiltoihin.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania minityynyjä.
  Mulla tuli ihan suklaa ja karmavaahto näistä mieleen:)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥