27.6.2012

Betonikukkia


Sateinen kesäkuu on mitä mainiointa aikaa tehdä betonitöitä. Valmiita töitä täytyy suihkutella kuivumisen aikana vedellä halkeilemisen estämiseksi. Mutta ainakin tällä viikolla on luvassa suihkuttelua  puolestasi kun jätät työt säiden armolle. Heh, kunhan pidät huolen ettei tulvat vie mennessään. Oma betonikokeiluni on vuorenkilven lehdistä tehty. Ladoin lehdet ympyrän muotoon varret keskelle päin. Alla on pieni hiekkakumpu. Pienet lintuystäväni hörppivät siitä janoonsa.
Innostuvatkohan ihan kylpemää kun hellekausi alkaa, jää nähtäväksi.


Juhannusarvonnassa onnisti Eija K:ta Eijan tilkut -blogista. Onnitteluhalaukset Sinulle ja kiitos kaikille vastanneille ihanista juhannusmuistoista.


Kohti kesälomaa,
Kaisa


17 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Ihastuttava allas pikkulinnuille. Sait niin symmetrisen ja tasaisen tuloksen. Vuorenkilvenlehti sopii mainiosta juuri tuohon betonikukkaseen.

Inkivääri kirjoitti...

Tulipa siitä kaunis, himoittais nuo betonityöt(kin), mutten ole saanut vielä aijalliseksi:)

Eija k kirjoitti...

Heippa ! Ihanaa kun voitin sinun työsi. Kiitos kiitos !
Kyllä voittaminen tekee niin iloiseksi.

Laura kirjoitti...

Onpas herttainen lintujen allas!=) Jonkilaisen altaan haluaisin tehdä itsekin betonista, en vaan tiiä mihin piiloon sen laittaisin, etteivät omat pienet naperoiset ois siinä kylpemässä.=) (vaikka oiski vaan pari senttiä vettä.) Mikä on helpoin betonityö, mistä kannattaa alottaa? Ruukkuja on pakko saada, on vaa kynnys alottaa.=)

Mai kirjoitti...

Kyllä on ihana kukkapesä kivalla betonialtaalla!
Mitä nuo vaaleamman violetit kukat ovat?
Tykkään niin kovasti näistä sinun tekemistä luontoaskarteluista.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Tiitsa♥, kiitos viestistäsi. Lopputulos olisi saanut olla huomattavasti sileämpi.Täytyy kokeilla jollain muulla aineella. Tykkään noista ilmakuplareistä joita tulee kun vatkuttaa mössöä liikaa.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Inkiväärille♥, nyt tai sitten lomilla. Innostusta toivon sinulle.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Eija K♥- onnea vaan kiva kun osallistuit.Onnentyttö!

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Lauralle♥ tsemppiä alkuun. Suurin työ on mielestäni se betonin sotkotus. Sen kun saa valmiiksi loppu on leikkiä. Ruukkuihin tarvitset vain ne kaksi erikokoista astiaa joiden väliin lurutat sen betonimössön. Ihan perusmallista kannattaa aloitta. Innostuksen kasvaessa valitset erimuotoisia astioita. Lisäilet reunakoristeita kasvien lehdillä ym. Kirjastosta saat monia hyviä oppaita. Toivon näkeväni valmiita töitäsi blogissasi. Innostusta vaan kehiin.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Maille♥ vaaleat vähän tuhruisen kuvan kukat on lobeliaa. Olin ostavinani vaaleanpunaisia vaan kun istutin ne tuohon kukkalaatikkoon ja laitoin lilan japaninkellon siihen viereen niin niistä tuli vaalean lilanvärisiä. Värjäs mokoma;) Tappijaloille rapsutuksia.

tinttarus kirjoitti...

Kaunista niin kuin luonasi täällä aina♥
Ollapa lintu niin lentäisin oitis altaalle pihaanne:)

Laura kirjoitti...

Kiitti tsempistä!=) Pitää ensteks päästä ostaan betonipussi.=) Oikeestaan mulla onkin kaks kirjaa betonitöistä hyllyssä, pitääpä taas syventyä niihin. Mies ollu joskus töissä betoniasemalla, tuleekohan se kattoo mitä ihmettä mä värkkään.=) Jospa saisin joskus tässä kesällä jotai aikaan betonista, jotta voisin esitellä omassa blogissa, toivotaan.=)

mate kirjoitti...

Onpa ihana petonikukka ;)

Nina kirjoitti...

Onpa kiva idea!! Sinulla niitä riittää, kuten todettu on monesti.

Oikein kaunista kesänjatkoa sinulle Kaisa!! <3

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kiitos Nina! Rentouttavaa kesälomaa sinulle.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Voi kiitos Tinttarus, sinut mieluusti luokseni ottaisin.Kerallasi riemulla polskisin höyhenpuvussa;))

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kiitos MaTe♥