29.1.2012

Jääkristallit kukkimaan

 Talven kristallien ja timanttien parasta aikaa on tammikuu. Luonnon materiaalit uinuu pumpulinpehmeissä vällyissä lumen alla . On aika ottaa ämpärit ja kaikenlaiset kakkumuotit esille. Ihastuttavia sydämiä saa silikonisesta muffinssimuotista, kiitos Piipelle♥. Vai ei löydy sille käyttöä ? ;)) Isännän synttäriruusut päätyi oluttuoppiin, siihen muoviseen "kertakäyttöiseen festarimalliseen"!
Ruostesydän on upotettu silikoniseen kakkumuottiin ja koristeltu kaardemummalla. Ai miten se tuoksuukin leipomuksilta kun vielä ripottelee pinnalle muutaman hyppysellisen mummaa.
Pienet sydämet kiinnitin suihkepulloa apuna käyttäen ämpärijäälyhtyyn. Jää muuten sormikkaatkin kiinni siihen jäälyhtyyn jos ei pidä varaansa. Eikä sitten paljain käsin missään nimessä mennä askartelemaan ainakaan kovilla pakkasilla. Ämpärillinen vettä jäätyy sopivan paksuiseksi lyhdyksi kun illalla laitat sen ulos -10 asteeseen ja heti aamusta sisällä hetken sulattelet.

Hyytävän jäisiä ruusuja

Pihabongaus (Birdlife Suomi)on ollut käynnissä tämän viikonlopun. Mulla se oli jo viides kerta kun osallistuin.
Ahkeraan on pikkuväkeä käynyt lintulaidoilla.
Ja muistakaahan käydä äänestämässä!


Sydämellistä tammikuun loppua

Kiitän kommenteista ihanat ystäväni *♥*
Kaisa



4 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Voi, mitä ihanuuksia oletkaan saanut aikaan! Jäädyttämällä saa "kestokukkia".

Titti kirjoitti...

Ihania!♥

aimarii kirjoitti...

Niin kaunista, etten sanotuksi saa. Näillä pakkasilla on kivaa tehdä kaunista mielen hyvää. aattelepa, minun mittarissani oli yöllä kylmää -35.8. Hurjaa, mutta onneksi olen kaikki jäälyhtyni tehnyt "paremmilla" ilmoilla. Nyt ne säilyy!

mate kirjoitti...

Upeita jääkristalleja, nyt onkin paras aika jäädytellä -20 asteen pakkasilla:)