12.9.2009

Betonilehden tarinaa

Betoniaskartelut on tänä kesänä jäänyt tosi vähälle.Muutaman laatan tei kokeeksi mutta liian ohuita niistä tuli. Olisi pitänyt olla puolet paksumpia jotta ne kestäisi kävelyn.Mutta aina sitä oppii kun kokeilee. Sitä paitsi olin liian hätäinen sen kuivumisen suhten. Menin repimään sitä lehteä pois vaikka laatta ei ollut kunnolla kuivunut. Betoni lohkeili tietysti suonien kohdalta.
Anna sen kuivua kunnnnnolllaaa!!Malttamaton miä.
Tässä kuitenkin kesän onnistunein teos.Hanskin ikuistama perhosen minkälietoukka. Tosi hellyttävä pienine jalkoineen ja nenineen. Ryhtyi hyökkäykseen kun huomasi olevansa linssissä.
HÄMYTUNNELMIA PIMENEVIIN ILTOIHIN!
Sytytellään kynttilät ja pikkuvalot piristeykseksi.
Taavi-kehrääjälle oma kynttilä i
Piipelle haleja ,* Taavilla* on nyt hyvä olla,maalailee taivaan portteja.


14 kommenttia:

Olivieno kirjoitti...

Minäkin suunnittelin koko kesän tekeväni noita betonilehtiä, mutta aluksi raparperi ei kasvattanut tarpeeksi isoja ja sitten mies ryökäle käytti kaiken betonin berliininmuuriin! Ei yhtään ajattele!

Runotalon Sari kirjoitti...

Aina on pitänyt kokeilla, mutta en oo muka ehtinyt. Kerran innostuin tekemään betonipatsasta paljain käsin, mutta huomasin, että iho ei sitä ihan kestäkään - siis kauan kauan sitten. Toukka tai mikä liekään otus on hauskan näköinen!

Hannele kirjoitti...

Sanoin miehelleni joku aika sitten että saa luvan ens kesänä tehä meille raparperilaattoja ;)

Marge kirjoitti...

Niinhän se on, että vain tekemällä oppii ja nimenomaan virheistä, seuraavalla kerralla on taas paljon viisaampi:)
Nuo raparperilehti-betonityöt ovat kyllä hauskan ja kauniin näköisiä!

Tunnelmallisia iltoja sinne Pajupirttiin!:)

selma kirjoitti...

Tuo betonilehti pitää ripustaa seinälle, ei kai näitä raski polkea :) Tosin kaunis polkukin niistä tulee, eipä sen puoleen.:) Ja mikä soma toukka tuossa vauhtiviivojaan oikeen esittelekkään. Aivan ihana kuva toukasta. Ja ruosteinen pänikkä on kyllä makea pihakoristus ketjujen kera. Sinulla on ihania ystäviä, kun tuommoisia aarteita lahjoittavat.

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin kesän suunnitelmiin kuului tehdä noita lehtykäisiä koristeiksi vaan aika loppui kesken. tarpeetkin olivat jo kaikk kasaan haalittu. jos sitten ensi keväänä.

Susanne kirjoitti...

Minusta tuo betonilehtesi on tosi kaunis. Sitähän voisi käyttää monenlaisena alustana tai koristeena, jos se ei kävelyä kestä.
Kauniita syyspäiviä ja tunnelmallisia iltoja sinulle!

Eija kirjoitti...

Hienoja ovat molemmat kuvat ja niin hauskakin tuo matonen. Olen kans joskus noita lehtiä tehnyt kolme kappaletta, mutta eivät ole vielä löytäneet paikkaansa, kun ajattelin että eivät varmaan talvea kestä, kun ohuehkot niistäkin tuli.
Muitakin hienoja juttuja sinulla taas täällä:))

-T kirjoitti...

Tuo kuvasi betonilaatasta näyttää ainakin oikein kivannäköiseltä! Olen tehnyt myös useista pihamaan lehdistä keramiikka-alustoja, mutta lähinnä tuikkualustoiksi. Tuollaisilla raparperibetonilaatoilla olisi kyllä aika uljasta köpötellä :) Ehkä ensi kesänä... Nyt ihanaa ja lämmintä uutta syksyn viikkoa toivottelen :)

Lennu kirjoitti...

Haaveissa minulla vain betoniaskartelut. Kauniin näköinen ötökkä.

Tuulikki kirjoitti...

Minunkin on pitänyt tehdä noita betonilehtiä, mutta aina ovat jääneet tekemättä. Nyt kyllä taas syttyi kipinä kuvistasi, josko kuitenkin... Kauniita ovat!

Nina kirjoitti...

Olen raparperin lehtiä betonista valanut, mutta en ole noita laattoja kokeillutkaan. Onnistuessaan ne ovat tosi nätit. Ja ihan kauniiltahan tuo kuvan laatta näyttää!

Hienon perhosen toukan olet päässyt kuvaamaan, ihanat värit.

Hämytunnelmia myös Pajupirttiin!:)

TuijaR. kirjoitti...

OOooo, se on Syreenikiitäjän toukka! Ihana, kaunis ja pehmeä.:)

piitis kirjoitti...

Hei Kaisa!
Kauniita askarruksia olet tehnyt.
Betonilehti on kaunis ja todella se ei ole hätäisen immeisen hommaa...
huomasin...meni pieleen, tein liian ohuita.

Mukavia tuunauksia Kaisalle!!!

Syysterkuin ^_^Piitis