4.2.09

Skype-kiemuroissa

Askarrukset on olleet hetken tauolla kun upouusi taito, Skypetys,on asettunun meidän huusholliin. Esikoisen Malesiakauden ansiosta ollaan koko perheen voimin isketty kiinni
kaikkeen mahdolliseen miten vaan voidaan pitää yhteyksiä. Onneksi on olemassa Skype.
Koko hauskuus alkoi lauantaina kun imuroin ohjelman netistä. Olin muutama päivä aikaisemmin saanut nipun ohjeita meidän työpaikan Web2.-kouluttajalta.Innolla vaan käyttäjätunnusta rustaamaan ja ei muutakun kokeilemaan. Muutaman tekstiviestin jälkeen sainkin tyttären omalle koneelleen ja yritettiin yhteyksiä. Olisi ollut kiva olla kärpäsenä katossa kun pähkäiltiin , että mitenkäs tästä eteenpäin.Aikamme naksuteltua pongahti tyttären kuva ruutuun ja kyllä sitä kyynel oikein vanhalta äitiliiniltä vierähti kun tutut kasvot siinä tillitti.
Seuraavaksi alkoi armoton huitominen ja ähellys. Näätkö minua, huudettiin, toinen huutaa ruudulta naama punasena jotain mut mitään ei kuulu. Seuraavaksi kirjoitan paperille isolla, NÄKYYKÖ?Jenni nyökkii päätään ,joo näkyy. Jes, myäkii nähhää sinut.jes. Hyvä.Mutta mistä ääntä. No asetukset tietysti ja sieltä oikeat valinnat ja jo KUULUUKIN.
Meillä meni reilu puolitoista tuntia kuulumisia vaihdellessa. Eikä enää tunnu ollenkaan ikävältä.

Olis kiva lukea muidenkin kommelluksista skypemaailmassa.

10 kommenttia:

 1. Ihana :) Voin kuvitella kuinka itekin tulis säädettyä sen skypen kanssa, mikään ei ikinä toimi kovin helpolla! Skype on kyllä tosi hyvä, ei tuu enää hirmusia puhelinlaskuja kun läheinen on toisella puolella maailmaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Miiah vierailusta, tein vastavierailun herkulliseen, tuoksuvaan keittiöösi. Nam

  VastaaPoista
 3. Äiti on tuon keittiön suunnitellut aikoinaan, toi on mun kotitalo joka ostettiin vuosi sitten :) Tykkään kanssa väreistä, kun vielä osais käyttää toisiinsa soveltuvia värejä.. Pitääpä käydä lueskelemassa, saa matkakuumeen huippuunsa ;)

  VastaaPoista
 4. Joo emmäkään hirmu kauaa oo blogeillu, ennen vaan luin muiden blogia :) On se kyllä ihan mukavaa, varsinkin jos ihmiset jättää kommentteja xD Se on kyllä tosi, et tutustuu paljon uusiin ihmisiin :)

  VastaaPoista
 5. No ei oo vielä skypeä, olisinpa ollut kärpäsenä katossa.....

  VastaaPoista
 6. Eläköön nykyajan tekniikka!!Mahtavaa kun voi pitää yhteyttä naamat vastakkain:)Meillä ei ole skypeä, mutta onneksi tyttärellä on joku sydeemi etteivät puhelunsa Suomeen maksa mitään, siispä hän yleensä soittaa meille päin ja meidän lankapuhelinlaskut ovatkin pienentyneet huimasti!
  Kivaa viikonloppua Pajupirttiin:))))))

  VastaaPoista
 7. Skypen tiedän ja olen kokeillutkin joskus kauan sitten. Se on hieno systeemi pitää yhteyttä vierailla mailla ja paikkakunnilla oleviin ystäviin. Mutta skypetunnarini lienee jo vanhentunut. Ja Haaste sinulle blogissani, mutta haasteeseen ei ole pakko vastata jos et halua ;)

  VastaaPoista
 8. Skype on tuttu ja suosittelen sen hankkimista, jos tarvii ja haluaa säästää puhelinlaskuissa. Sillä voi soittaa muille maille ja vaikka naapuriin ;D
  Joskus postasin jutun skypen asennuksesta, sun muusta siihen liittyvästä, juttu löytyy; Punaiset ruusut / arkisto / 2007 / joulukuu / Skypetystä.

  VastaaPoista
 9. Pitääköhän meidän bloggaajien alkaa pitämään skypetysiltojakin kaiken muun hassutuksen lisäksi ;)Niin sitten ei jää aikaa enää yhtään mihinkään muuhun hommaan, kun tää bloggailukin tahtoo viedä vapaa-ajan aika tarkkaan :)

  VastaaPoista
 10. Lennu,Mimosamamma, Selma ja Marja-Leena Kiitosta kommenteista ja tarttee harkita sitä skypetiimikokeilua.Lieneekeö sen jälkeen enää aikaa muihin harrastuksiin. Vielä kun keksisivät sellasen langattoman kameran niin vois pitää kameraa aina mukana.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥