7.7.2018

Betonipitsiä lampunvarjostimena

 Aikamoinen tovi onkin kulunut edellisestä postauksesta. Sen enempiä selittelemättä, elämä on someakin tärkeämpää.
Tosin ihan ikävä on ollut niitä omia blogikavereita. Olen kyllä piipahtanut sivuillanne mutta kommentit on jäänyt tosi vähäiseksi.
Betonijuttuja päätin kokeilla pitkästä aikaa. Näin kesällä kun se löössinteko on huomattavasti helpompaa kun saa sotkea ulkosalla. 
Koko homma lähti eväskalakeittokupista jonka hommasin paremman puutteessa. Tuo tekele on vielä kuivumisvaiheessa ja siitä tuonnempana. Betonilitku oli niin löysää aluksi joten päätin kokeilla myös pitsiliinan "tärkkäystä". Tungin itse virkatun pitsiliinan märkään betoniin ja asettelin sen kirpparilta löytämäni varjostimen päälle. Keskikohdan leikkasin aluksi pois jotta sain sen aseteltua tukevasti varjon päälle.


  .. ja eikun annetaan sen kuivua. Mutta enhän malttanut antaa sen kuivua kokonaan vaan jo aamusella olin kurkkimassa työn tulosta. Hammastikut on vieläkin tuossa yläosassa pitämässä liinaa paikoillaan mutta poistetaan ne kun pitsiunelma on täysin kuivunut. Niin kiire oli kokeilemaan miltä se tulee näyttämään, että oli aamukahville sytytettävä kynttilä kuistin pöydälle. Iltakuvan laitan tähän perään kunhan vähän hämärtyy.


Tässä märkä liina pingotettuna varjostimelle.
Näitä liinabetoneja on eri blogeissa tehty vateiksi ja kulhoiksi, hauskoja nekin.

Betonivarjostin iltavalossa

Lomatunnelmissa
Kaisa

6 kommenttia:

Susanne kirjoitti...

Hieno keksintö tehdä lampunvarjostin noin. Se on upea!
Mukavaa kesän jatkoa♥

marja-terttu kirjoitti...

Oih, onpa upea varjostin Lämmintä viikon jatkoa Sinulle Kaisa ♥

Kaisu kirjoitti...

Oi, betonista ja liinoista on kyllä moneksi.🤗

liisan kotona kirjoitti...

Minäkin kokeilin joskus liotella, mutta jonkin ajan kuluttua ne lässähti. Hienosti sait sen pysymään ryhdissä. Totta on, että elämä on somea tärkeämpää ja ei oikein jaksa usein pyöriä somessa näin kesällä, kun ulkona on kivempaa. Aurinkoista heinäkuuta <3

Nina kirjoitti...

Wau! On niin kaunis ja romanttinen! Mukavaa heinäkuun loppua sinulle!

Mitä Milloinkin kirjoitti...

Tämähän on kiva idea!
Itse en niin välitä niistä toisin päin olevista, kun muistuttavat jotenkin haamuja :D :D