28.2.16

Alize -pipoja


Huhuu piiitkästä aikaa. Ihan on ikävä teitä kaikkia etäystäviä. Tämä hetki on se kun toivoisi, että vuorokaudessa olisi tuplasti enemmän tunteja. Ehtisi joka paikkaan, olisi enemmän aikaa Rakkaille ja vielä enempi aikaa tälle uudelle tulokkaallemme. Pikku Prinssi, Topi, kasvaa kohinalla. Ruoka maittaa, uni ei. Sitä odottaa hetki hetkeltä, että pääsisi tuo pienen kultahipun luokse. Nuuhkimaan sitä ihanaa vauvantuoksua ja ihailemaan niitä pienenpieniä varpaita ja sormia. Kyllä isoäitinä olo on taivaallista.
Elämässä on tapahtunut ihan liian paljon yhdellä kertaa. On paljon iloja mutta mahtuu mukaan myös suruja. Kaikista näistä olen yrittänyt väkertää uutta minää. Päivä päivältä tuntuu paremmalta.

 Ihan ilman käsitöitä en ole pystynyt olemaan. Nämä ns. helpot neuleet on mun juttuja. Löysin Kissanviiksestä ihanaa kukkalankaa (Alize) josta neuloin pari hauskaa myssyä. Tämä vaalean marjapuuronvärinen on vielä mutta valmistuu tuotapikaa. Myssyn reuna tulee luonnostaan kipparaiseksi kun neuloo pelkkää oikeaa neuletta. Sen voi sitten kieritellä rullalle.Puutarhamme lumimies, alias  Sulo, the gardener on myös komistunut ja miehistynyt. Jalan nostaminenkin jo onnistuu silloin tällöin. Päivän aurinkoisella lenkillä piti ihan kiivetä korkean lumivallin päälle ja suhauttaa muille koiruleille terveiset. Minä ole näiiiin ISO.


Tuhannesti terkkuja kaikille ystäville ja pirtsakkaa kevättä.
 
Kaisa ja Sulo

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo pipo, pakko kyllä päästä tuonne kissanviikseen.
  Kaikkea hyvää siulle, lohtua suruun ja onnea isoäidin iloon :)

  VastaaPoista
 2. Onpas Sulosta tullut iso mies! Sama meillä: Sulo käyttäytyy välillä kuin aikuinen.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen hypistellyt tuota kukkalankaa,mutta vielä en ole keksinyt mitä siitä tekisi:).Tosi kivaa jälkeä syntyy ja uusia lankoja on kyllä aina piristävää kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Onpa hauskan näköistä lankaa. En olekaan aiemmin törmännyt. Onnea vielä isoäidille. Ymmärrän, että Topi vie aikaasi ja niin se pitää ollakin, sillä hän on yhtäkkiä iso poika. Sulokin kasvaa silmissä. Mukavaa kevään alkua. Ihanaa, kun aurinko paistaa. Liisa

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥