10.1.16

Tuohitähtiä jäällä

 
 
 
 Kiitos!
Tuhannesti kiitoksia vauvaonnitteluista ihanat Ystäväni. Äiti ja vauva ovat kotona ja opettelevat arkea täydellä tuhinalla. Tuore isä on täysillä mukana. Hän otti oman roolinsa isänä rutiinilla.
 Ihanan vävyn olen saanut, kiitos T.
 


Paukkupakkaset ovat olleet monessa blogissa pääosassa. Niin on polttopuita kulunut myös Pajupirtin tulisijoissa. AAh sitä ihanaa lämpöä joka tulee puuhellasta.
Pakkaset ovat saaneet aikaan sen, että kaikenlaiset jäädytykset on taas mahdollista.
Ilmapalloon jäädytetyr tuikkusuojat on yksi helpoimmista.
Vettä ilmapalloon ja suu solmuun ja pakkaseen jäätymään. Se on siinä.
Koristelin lyhtyä koivun tuohesta leikatuilla tähdillä. Tuohi on peräisin polttopuista joita heittelin hellaan enkä raaskinut polttaa supervalkoista tuohta.


Sulo-enon terveiset koirakavereille; Artulle, Vilman Sulolle, Rosalle, Ronjalle ja Veeralle, Neilikalle, Gerberalle ja muille karvaisille kamuille.
Kylmät kelit eivät ole tätä meidän Suloa haitanneet. Lenkit se heittää samalla innolla säässä kuin säässä. Lumisade on ihaninta maailmassa. Hiutaleita vaan on niin hauska ottaa suuhun ja hyppiä niitä kiinni. Tulisipa niitä pyryjä myös meillekin. Lunta on vaivaiset viisi senttiä. Onneksi kuitenkin sen verran. Tuntuu edes pikkasen talvelta.


 Talviterkuin Kaisa ja Sulo-eno

6 kommenttia:

 1. Liisan kotona10.1.2016 15.03

  Onpa kiva idea laittaa tuohitähtiä jäälyhtyihin. Todellakin, joka paikassa tuntuu nyt tehtävän jäälyhtyjä ja muuta taidetta jäästä. Pitääkin nauttia siitä. Meillä pakkaset jatkuvat myös ja viimeyönäkin tuli lunta sen verran, että puut ovat niin herkullisen näköisiä, kun ovat upean lumen peitossa. Mukavaa sunnuntaita sinne tv Liisa

  VastaaPoista
 2. Upean jäälyhdyn oletkin tehnyt. Noita olis mukava tehdä, jos vain tarkenis, :)
  Sulolle rapsutuksia

  VastaaPoista
 3. Kyllä näillä keleillä kelpaa tehdä jääpalloja! Kauniita ovat ja pysyvät hyvin kuosissaan tuolla ulkona. Mutta sulla on näköjään tuo sisällä... Sulaa hiljalleen aluslautaselle. Nätti on koristeineen.

  VastaaPoista
 4. Sulo ♥ oot kasvanu ihan hurjasti!
  Ilmapallo jäälyhdynkin muottina, kiitos vinkistä! Kuvassa lyhtysi on kyllä kaunis kuin lasimalja.
  Täällä satoi lunta kylmimpinä pakkaspäivinä suurina hiutaleina. Ihan sopivasti sitä on jo kertynyt, vaikka myönnän, että joka talvi odotan lumesta notkuvia puita ja sakeaa pyryä...

  VastaaPoista
 5. Vilman Sulo kiittää terveisistä! Noin iso on jo sinun Sulosi! Meillä koira pärjäsi pakkasessa kyllä, kun laitettiin takki päälle (inhosi sitä). Innoissaan lähti silti aina ulos.

  VastaaPoista
 6. Hienon jäälyhdyn oot kyllä tehnyt. Meilläkin on koiran kans tehty sama lenkki ku aina ennenkin, vaikka pakkasta on ollut paljonkin. Olen sun blogissa ekaa kertaa ja liityin lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujalle.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥