23.8.15

Heinäpallokranssi


Laiskuudesta on  rutkasti iloa. Nurmenleikkusta on jo reilu viikko aikaa ja sitä edellisestä vieläkin pidempi aika. Haravaa tulee käytettyä vain silloin kun jää "jätöksiä" nurmelle. Tällä kertaa talkkari oli laiskalla päällä eikä haravoinut vaan jätti rumat heinävanat kuivumaan. Heiniä siinä tänään viispiikkisellä keräillessä pyörittelin niitä kuin lumipalloja. Laitoin aidalle vieriviereen ja PLING! Heinäpallokranssi. Ensin tuli tietysti mieleen heinälyhty, lumilyhdyn tapaan mutta se kynttilä. Se olisi ollut sen lyhdyn loppu heti alkuunsa jos olisin käynyt vielä tulella tunnelmoimaan.

 

 Kotipihan kukkakedolta poimin koristeeksi kissankelloja,  päivänkakkaroita, helminukkajäkkärää ja miljoonakelloa amppelista. Tämä pallokranssi tuo niin lapsuuden heinäpeltoajat mieleen.



 Heinäpallossa on lisänä vähän nurmikon sammalta, havunneulasia ja muutama öttiäinen.

 
Helteinen viikonloppu on hellinyt meitä kaikkia, toivottavasti.
Heinäntuoksuisin ajatuksin
Kaisa

11 kommenttia:

  1. Liisan kotona23.8.2015 klo 18.34

    No niin, siellä taas on askarreltu. Noin ne ideat syntyy joskus. Kaunis ja kesäinen kranssi. Liisa

    VastaaPoista
  2. Mielettömän kaunis<3
    Sitäpaitsi toimii varmaankin myös hyönteishotellina;D

    VastaaPoista
  3. Ihana, kranssi,muuta ei voi sanoa,

    VastaaPoista
  4. Voi hyvänen aika...tuohan on ihan huippuhieno!

    VastaaPoista
  5. Täälläpä on kiva blogi - mukava tuo kranssi ja monet muut jutut aiemminkin!

    VastaaPoista
  6. Hauskan kranssin väänsit! Teet näitä niin paljon, että minne saat ne mahtumaan? Tuosta kranssista tulee väistämättä mieleen se, että meidän Sulo on hulluna nurmikolta leikattuihin ruohoihin. Ne pitää kerätä pois ellei halua, että koira syö ne!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista mamma A, Kosotäti, Irmastiina, Kaisa , Väkertäjä, Nina ja Vilma. Tosiaan, kransseja tulee väänneltyä tämän tästä. Onneksi niillä on tapana rupsahtaa ajan mittaan. Tuunailen niitä vanhoja sitten ja pihan kokkopaikalla roihuaa ylimääräiset kun ne ovat jo huonossa hapessa. Kun oikein alkaa tarkastelemaan tätä meidän pihapiiriä niin kyllä niitä joka seinällä, ovessa ja puunrungoilla näkyykin. Ei niihin enää kiinnitä sen ihmeemmin huomiota.
    Vilma, sama on meillä sen ruohon kanssa. Sulon suihin hupsahtaa kaikki ylimääräinen vähänkin syötävännäköinen aines.

    VastaaPoista
  8. Löysin tänään blogiisi,,eihän tästä pääse kai kokoyönä nukkumaan.. Aivan ihania töitä olet tehnyt!!

    VastaaPoista
  9. Kävin selailemassa blogiasi pidemmältä ajalta ja viivyin kauan. Tosi ihania olet tehnty ja osaat vieläpä laittaa niin kauniisti esille ;) Rrrrrakastettava Sulo <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥