13.2.14

Ystävänpäivän taikasauva


Tuoreesta pajusta letitin ystävänpäivään taikasauvan jolla taion teille ihanat blogiYstäväni innostusta askartelujen ihmemaailmassa. Kaikki te olette niitä minun elämäni suklaamurusia. Annatte voimaa ja iloa nauttia luonnon antimista.


Eikä mitään pieniä suklaamurusia vaan ihan suklaakakkusia (23 kpl) oli tänä iltana kanssani askartelemassa pajusta palloja, kukkatukia ja sydänkoristeita. Niin innokkaita naisia ja HUOM! kaksi miestäkin oli kuuntelemassa pajuaskartelun saloja korva tarkkana. Innostuivat vääntämään pajua oikein tosissaan. Eija - rouvakin teki 10 Japaninsolmua ihan omineen ja tokaisi lopuksi ,että ei tästä mitään tuuu. Harjoitusta, kyllä se siitä paranee.

 

Muutama lähes valmis pallo ja kukkatuki oli illan tuloksena. Toivon mukaan monella heräsi edes se pieni kipinä pajuaskarteluun. Ainakin palaute oli positiivista, lisää tällaisia iltoja oli toiveena.


Hyvää BlogiYstävänpäivää  
Kaisalta

7 kommenttia:

  1. Hei, paju askartelu on mukavaa, vähän sormivoimia se vaatii. Olin mieki joskus kurssilla ja sit kävin tien poskessa leikkelemässä pajun oksia ja tein pieniä juttuja, oi kivaa puuhaa:)

    Hyvää ystävänpäivää Sinulle, ilahdutat minua kauniilla töilläsi:))

    VastaaPoista
  2. Kaisa, muiden tekemiesi ihanuuksien lisäksi tuo ylin kuva on valmis ystävänpäiväkortti painettavaksi. Olisipa ollut tuollaisia kaupassa, kun pähkäilin minkä ostaisin :)

    Hienoa, olet jakanut askarteluiloa muillekin!

    Hyvä ystävänpäivää blogiystävämme Kaisa ♥

    Terkuin,
    Mai ja Arttu

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä olen minäkin tuosta sydänkuvasta kuin Mai! Ihanan keväisen näköinenkin vielä! Ja voi jos pääsisikin porukkaan vääntelemään pajua niin, että joku osaavampi ihan tosissaan kädestä pitäen neuvoisi että mitä tehdä ja miten! Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle myös!

    VastaaPoista
  4. Hyvää ystävänpäivää pajupirttiin!

    VastaaPoista
  5. Ihana taikasauva!
    Hyvää ystävänpäivää Kaisa!♥

    VastaaPoista
  6. Taas on hienoja juttuja väkerretty. Mukavaa kevättalvea sinulle!

    VastaaPoista
  7. Ihania pajujuttuja! Tykkään pajusta!

    VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥