3.12.2013

Minikuusi oksanpätkistä

  

Tuulentuivertamia kotikuusen oksanpätkiä(3-8cm) lojuu pihatiellä eilisen Oskar-myrskyn jäljiltä. Monet kerrat olen ajatellut, että joskus täytyisi kokeilla kranssin tekoa näistä valmiiksi pätkityistä pilkkeistä mutta aina se on jäänyt haaveiluasteelle. Hetki sitten päätin, että SE päivä on nyt ja tänään. Keräsin ämpärillisen pätkiä ja leikkasin paksusta pahvista pienen kuusipohjan. Alareunasta aloin liimaamaan kuusenpätkiä kerroksittain aina latvaan asti. Koristelin minikuusen sydämenmuotoisilla helmillä , jäkälällä ja pitsirusetilla.


Nopeatekoisen minikuusen valmistamiseen ei mene kuin hetki ja samalla tuli pihamaakin siistittyä.
Kaisa 
 


12 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ompa hauska kuusi, mitä liimaa käytit?

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Löit kaksi kärpästä yhdella iskulla...:)
Tuo on kyllä ihana pikkukuusi!

mate kirjoitti...

Kauniin jouluinen minikuusi:)

Maarit kirjoitti...

Kiva idea!

Korukopan Eija kirjoitti...

Mielettömän ihana <3

Kankuritar kirjoitti...

Aivan ihana minikuusi ja todella hyvä idea.

*VEKKI* kirjoitti...

Tosi ihana ja nätti koriste. Tämä korvaisi hyvin ne ainaiset kranssit.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Hei Ihanat! Silmät todella avautui kun piipahdin aamutuimaan blogissani. Kiitos teille salamakommenteista.Kiva kun moni tykkäsi tästä pikkukuusesta. Katselin sitä tuossa kuistilla liiterinovessa ja voi miten se loisti kilpaa jäkälävalokranssin kanssa. Arvaatte varmaan kumpi voitti. Pieni söpöliini tietenkin. Pienuudessaan se jotenkin huutaa katseita. Vielä kun olisin korvannut helmisydämet miniminijäkäläpalloilla olisin ollut tyytyväinen. Ulkona pitää mielestäni olla vain ja ainoastaan luonnonmateriaalikoristeita. Pitsit tietysti kuuluu luonnon antimiin ♥ ehdottomasti.
Ai niin se LIIMA! Käytin kuumaliimaa sillä se kiinnittää nopeasti. Joka kerta liimailen myös sormia siinä sivussa. Ei mikään miellyttävä kokemus;) Mutta se säilyvyys onkin sitten toinen juttu. Hyvä jos jouluun asti kestäisi kasassa. Onneksi neulaset pitää innokkaimmat talitintit vähän kauempana.
Nyt riennänkin pikkipikkiriikkisen talvilomani ekana päivänä mustikanvarpujen kimppuun ja pakkailen kynttilät, puukot, rautalngat ja pitsinauhat viikonlopun erämökkiretkeä varten. Hirmutuulia on luvattu joten taidan hakea moottorisahankin matkaan.
Tunnelmallista itsenäisyyspäivää Ystävät!
Kaisa

Maija kirjoitti...

Voi Kaisa, miten ihana! Luonnonmateriaaleista saat ihmeitä aikaan. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Sirkka kirjoitti...

Usein katselen näitä pikkuisia kuusen pätkiä, jotka ovat niin terhakoita metsätiellä. Ajatuksissani keräänkö niitä asetelmiin, mutta sinä ihana Kaisa sen teit. Saitkin jälleen suloista aikaan myös lisäämällä siihen helmiä, jäkälää sekä pitsirusetin. Siinä se koristaa ilahduttaen kaikkia meitä<3
Hyvää antoisaa joulun odotuksen aikaa, ystäväin Kaisa<3

Nina kirjoitti...

Niin soma kuusi!
Ja sammalkakkukin oli oikein makoisaa!!!
Iloa joulun odotteluun Pajupirttiin!

Johanna kirjoitti...

Huikean ihana kuusi!