26.11.12

Minikranssi villiviinistä


Kävimme jokunen viikko sitten repimässä alas työkaverin talon seinustalta viisi jätesäkillistä villiviinin lonkeroita. Niistä on valmistunut läjäpäin kranssipohjia jouluaskarteluihin. Koristelu on mieluista puuhaa ja on yritettävä keksiä jotain erilaista. Tykkään, että koristeetkin on suurimmaksi osaksi itsetehtyjä. Tuo juuttinaru on muuten ihan ilmainen.-  Annas kun kerron.
 
 Kolmisen viikkoa sitten tässä lähistöllä oli suuri markkinatapahtuma. Olen aina ostanut sieltä askarteluun tarvittavat narut, niin tälläkin kertaa. Rulla hamppupellavaa 6€ ja hei näytäs tota toista rullaa , mitäs se on. Kolmisäikeistä juuttinarua, myyjä valaisee- Viitsisitkös vähän avata sitä, et näkis miltä se näytää? Joo toki- ja myyjä purkaa ja penkoo rullan keskelta narunpäätä ja vetää ulos muutaman metrin pienestä reiästä. Ai, se on tollasta, emmätaidä sitä huolia. 
 
Myyjä katsoo vähän altakulmain kun maksan hamppupellavarullan ja yrittää epätoivoisesti tunkea juuttinarua takaisiin rullan sisää. Äääsh, ei tämä enää mene tänne sisälle, se on ihan sekasinkin. Sorry vaan, sanon ja myyjä hymyilee:) Pois silmistä, pois mielestä-saat tämänkin. Kiitos! Iloitsen yhdestä ylimääräisestä rullasta ja päivä on saanut yhden onnellisen ostajan lisää.

 
Korallikanukan oksa on kierretty kynän ympäri kierteelle ja kuivatettu. Näistä saa ihan hauskoja koristeita.
 
 
Pienen pienet sydämet olen tehnyt Darvi -massasta lasten piparkakkumuoteilla. Ruutukuvio on painettu valutussiivilällä ja kiehkurat puristin siivilän läpi. Hammastikulla tököttelin ne kiinni sydämeen.
 
Äänensä kadottanut duhadedä hipsii nyt vällyihin.
Kaisa

10 kommenttia:

 1. Ihana kranssi. Kiva idea tuo korallikanukan kiehkura...Sinulta ei ideat lopu:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kranssi taas. Kekseliästä sydämien tekoa ja tuo korallinukan kiehkura. Ehtymätön ideapankki sinulla :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis, niin taidokas ja tyylikäs.

  VastaaPoista
 4. Voi, miten kaunista.. jälleen. Kiva idea tuo kynän ympärillekuivatus :D

  VastaaPoista
 5. Voihan turkanen - mun villiviinit on istutettu vasta tänä kesänä, joten vielä en saa kransseja niistä. Mutta panen toivoni tuleviin vuosiin ;)

  VastaaPoista
 6. Upeita ideoita! Luonnonmateriaalit muotoineen ja väreineen ovat todella kauniita.

  VastaaPoista
 7. Onpa kivoja! Sinun blogiasi lukiessa tulee hillitön into alkaa itsekin tekemään kaikenlaista! Hmm, pitää katsastaa, mitä tarvikkeita minulta löytyy...

  VastaaPoista
 8. Aivan ihastuttavan ihana kranssi!
  Ja kiva tarina narun ostosta!
  Toivottavsti olet jo selvinnyt flunssasta. Minullakin kohta viikon ajan ollut melkonen röhätauti.
  Ihanaa 1. adventtia!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥