3.3.12

Helmirannekkeet


Alpaca -langasta virkkasin viehkot ranteenlämmittimet talvipakkasille. Kannatti, sillä pakkanen laski heti! Ohje löytyi aivan super ihanasta Tine Solheimin kirjasta Leikkiä langoilla. Kirja tosin koitui meikäläisen kohtaloksi sillä kolmatta viikkoa on podettu niska/hartiaseutua. Parasta pysytellä omilla laduilla näissä käsitöissä.


Kevät jo narisuttelee oven saranoita. Auringonsäteet lämmittää, linnut sirkuttelevat ♫ puolisoilleen. Muutama innokas tintti oli valoryijyn kimpussa aamutuimaan. Nyppivät keväthuumassa hamppupellavanarusta pehmikettä pesään. No, minähän en taas sellaisesta tykkää, että omia tekeleitäni ihan urakalla pistetään palasiksi. Nyrkillä paukuttelin ikkunaan, sekös herätti hilpeyttä tinteissä. Ihan kuin keskenään olisivat ♫ ♪ naureskelleet (mitähän se siinä takoo) ♫♫

Tiri ♫ tiri♪ teijaa...
Kuunnellaan.. katsellaan kevättä
Kaisa

9 kommenttia:

  1. Ooo miten ihanat rannekelaämmittimet.. Sanoisin melkein että ne ovat rannekoruja, niin kauniita !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  2. Iiihanat lumikuningatar-prinsessa-rannekkeet♥
    Suorastaan ylelliset!
    Kyllä noilla kelpaa hienostella vähän lauhemmassakin säässä....

    Jokohan sun pitäisi tilata aika hierojalta.... sattuu niin vietävästi, kun se hieroo niskaa ja hartioita, mutta jälkeenpäin on kyllä autuaallinen olo ;))

    Tsirp, tsirp ja titityy sinnekin, kyllä se kevät nyt tulee kovalla kohinalla. Ei meitä pienet takatalvetkaan haittaa :)

    VastaaPoista
  3. Mulla on tuo sama kirja ollut hyllyssä jo monta vuotta. Aina säännöllisesti ihastelen kirjan mielettömän kivoja malleja, mutta mitään en ole siitä vielä tehnyt. Nyt pidän kans pientä taukoa käsitöistä, kun oikean käden tenniskyynärpää meinaa oikutella ;o(. No, eipä murehdita. Tauko tekee ihan hyvää muutenkin. Pääsee inspiraatiokanavat tuulettumaan. Aurinko alkaa jo nousemaan, ihanaa. Lähdenkin tästä ihan kohta ystävättären kanssa lumikenkäilemään Puijolle. Aurikoisen ihania kevättalvipäiviä Kaisalle =o)

    VastaaPoista
  4. Vauu, miten ihanat korut/ lämmittimet!
    Joo, kyllä lintujen lisääntymisvietti saa ne tekemään kaikenlaista. Kun kerran ostin hamppupellavasta tehdyn saunahatun, myyjä varoitti jättämästä hattua ulos juuri tuosta syystä. ;))

    VastaaPoista
  5. Onhan viehkon, herkät lämmittimet.
    Kauniit ovat.

    VastaaPoista
  6. Juhlallisen tyylikäs ranneke suorastaan upea:)

    VastaaPoista
  7. Ihanat, romanttiset.. tykkään ;D

    VastaaPoista
  8. Moikka, kurkkaa blogiini eilistä postausta.

    VastaaPoista
  9. Ihania juttuja täällä blogissasi

    VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥