20.11.11

Jäkäläkranssi ja ARVONTAA

 
Adventtikoristeeksi  rullasin jäkälistä, lepän kävyistä ja jäkälöityneistä kuusen oksista hentosen kranssin eilisiltana. Tein pohjan virpiangervon suorista oksista joita on helppo taivutella kiepiksi. Jälälät ja pikkukävyt kiinnitin kranssipohjaan ompelulangalla. Muutamaan kohtaan oli pakko vähän kuumaliimailla kun kuivat oksat rapsahtaa niin herkästi poikki.
Piparipakettipahvista leikkasin muutaman tähdenmuotoisen palan ja päällystin ne jäkälällä. (Sillä sellasella jota on kuivuneissa kuusen oksissa).
Tähdet roikotin killumaan oksanpätkään. Höh, huomasin, että eihän siinä edes tarvita mitään rusettia. Niin paljon tavaraa tuli moiseen tekeleeseen. Vaikka sain just männäviikolla Villa Harmoniesta täydennystä pitsivarastoihin, aah mitä värejä. Kiitos Satu paketista♥♥



 
Pi K kU J oU l u A R vO nTA

     Kerro miltä ulko-ovellasi näyttää  tällä hetkellä ?
Arvonta päättyy Kaisanpäivänä perjantaina 25.11. kello 18. 00
Osallistujien kesken arvon Ilona Pietiläisen kirjan Villa Charme.
Onnea arvontaan!


Sateenkaarentaa - putiikin  uuttera emäntä ja bloginpitäjä Ilona Pietiläinen julkaisi muutama viikko sitten uutukaisen kirjansa Koti lehvistön varjossa. Olin niiden onnellisten joukossa jotka saivat uunituoreen teoksen 
käsiinsä melko lämpöisenä. Aah sitä tunnelmaa joka huokuu sivu sivulta. Niin Ilonamainen kokonaisuus ettei sitä malta käsistään laskea. Onnea Ilona♥!
Ilona on myös vakkari vierailija blogissani ja jokin aika sitten hän otti minuun yhteyttä. Hän oli näet ihastunut
risusiipiin jotka olen tehnyt.  Kuinka ollakkaan, nämä Ison Gabrielin lentovehkeet löytyy nyt uuden kirjan sivuilta. Kiitoksena sain vielä superpaketin Ilonan aiemmin julkaistuja kirjoja , ihan vaan arvottavaksi, kuten Ilona asiansa esitti. Kiitoshalaus¨~


Lumisateita odotellessa- Osallistu arvontaan!
Kaisa

32 kommenttia:

  1. Voivoi, minun ovessani ei ole kuin yli-ystävällisestä koirasta varoittava kyltti. Kaikki kranssit ja muut jouluiset jutut ovat vielä ulkokomeron perimmäisessä nurkassa.
    Toivottavasti minua onnistaa arvonnassa, sillä arvontapäivä on minun nimipäiväni:)

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniita kransseja! Tällä hetkellä täällä kerrostalossa asuessa, ei ulko-ovi näytä kummoiselta. Siinä kun ei paloturvallisuussyistä saa olla mitään koristeena. Mutta sisäpuolelta asuntoa löytyykin koristusta sitäkin enemmän :)

    Mukana olen tässä arvonnassa!

    VastaaPoista
  3. Ooh, ihana arvonta! Tykkään ihan kamalasti tuosta Ilonan Villa Charme -kirjasta kun sitä kerran pääsin selailemaan. Ei muuta kuin peukut pystyssä odottelemaan Kaisanpäivää - niin ja onnea nimipäivästä jo näin etukäteen.

    VastaaPoista
  4. Kauniita kransseja jälleen,meillä on ulko-ovessa tuijan oksista tekemäni kranssi jossa on huovasta tehtyjä kukkia nipussa..

    VastaaPoista
  5. Sinun käsissäsi syntyy aina niin kaunista♥
    Meillä ovenpielessä vanhassa korissa on suuri kimppu kuusenhavuja, ovenpielessä roikkuu lyhty, seinustassa kaksi vanhaa uuninluukkua toimii avainkätkönä(...uskalsin täällä paljastaa:) vanhat ruosteiset puunukset ja ruopsteinen silitysrautakin ovenpilestä löysivät paikkansa. Suuri lyhty pääsee vielä paikoilleen ja saa valot sisälleen ja äidin tekemää jokavuotista havukranssia odottelen oveen...(huoh, kunpa osaisikin tehdä tuommoisen sulostuksen, niin taatusti tekisin)
    Kiva arvonta ja onnenarpa siispä joukkoon!
    Valoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. Hupsahtipa sinne kirjoitusvirheitä oikein kasapäin:)

    VastaaPoista
  7. kivaa arvonta, siispä meidän kotiovessa on itsetehty kranssi, siinä on kieputettu valkoisia helmiä rautalangassa valmiiseen pohjaan kun löysin sen tiimarista kahdella eurolla niin siksi en tehnyt sitä itse vaikka kaikki mitä teenkin pyrin että ne olisi ihan itse tehtyjä :) ja sit alempana roikkuu valkoinen sydän..sellainen pehmo sydän joka on koristeltu..
    No juu olikohan kysymys että miltä näyttää nyt, no mie laitan kummiskin et ulko-oven eteen tai siis viereen tulee joulupukki seisoskelemman lyhty kädessä siihen kait mie laitan tontunkin sen kaveriksi jottei yksin tartte seisoskella siinä..onhan sillä sit juttuseuraa..ainiin onhan meillä ripustettu jouluvalotkin sisään tulon eteen.. :)

    VastaaPoista
  8. Aivan Ihana kranssi :)

    Ja ihana arvonta,
    onneksi ei tarvi kuvalla näyttää... koska meidän ovesta otin tänään alas syyskranssin.
    Purin sen,halusin käyttää sen risupohjan uudestaan
    (älä kysy miksi ihmeessä.. en osaa sanoa ;)
    Mustikanvarpuja poimin jo viime vkloppuna korillisen. Ja niillä nyt sitten uutta vihreätä kehiin.
    MUTTA...
    koska meillä oli sikakylmää -5
    niin meinas *piiip* jäätyä eikä kyllä sulaa enään tänään.
    Niin sentakia kranssi jäi vähän vaiheeseen :)
    Elikä arvonnassa mukana puolikkaalla kranssilla ;)

    Hyvää sunnuntaita sinnepäin
    Monica

    VastaaPoista
  9. Tällä hetkellä oveni näyttää tosi koruttomalta, ei ole vielä mitään kranssia laitettuna. Suunnitelmissa kyllä on, kunhan saan aikaa sitä varten :)

    VastaaPoista
  10. Meillä ulko-ovi kaipaa jotain piristystä, ankea on. Täällä sitä piristystä kyllä löytyy, kunhan vain saisi aikaseksi.

    VastaaPoista
  11. Kranssisi on kaunis. Taidanpa käydä parturoimassa omaa virpiangervopuskaani. Se kasvaakin jo aika agressiivisesti. Oveni on alumiinia tai jotain sinnepäin, joten kranssia ei ole ovessa. Kuistin edessä on Rölli-asetelma saviruukussa ja toisella puolen puisessa suojaruukussa kellokanervia, risuja ja jäkälää. Ai niin, kuistilla on oranssi polkupyörä.

    VastaaPoista
  12. Kaunis kranssi, jäkälä ja kävyt ovat kauniita materiaaleja !
    Meidän ovessa on sydämen muotoinen pajukranssi jossa istuu pieni neulottu nalle vanha avain kädessään ja koristeena punavalkoruutuista nauhaa !
    Kahdella mukana ihanan kirjan arvonnassa ♥

    VastaaPoista
  13. Hej ! På yttre sidan av vår ytterdörr finns inget men en hortensia krans på inre sidan.. Vill vara med om din utlottning !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  14. Kuusenoksakranni koristaa ovea tällä hetkellä

    VastaaPoista
  15. Tervehdys pitkästä aikaa.

    Meidän pariovissa on jo muutaman vuoden roikkuneet jäkäläiset katajakranssit, joihin olen keskelle alas kiinnittänyt oranssinpunaiset keramiikkalinnut. En ole kransseihin kyllästynyt ja katajaisina ne kestävät varmaan kauemmin kuin minä itse ;) Kranssien haalistuneet pellavarusetit pitäisi kyllä ensi tilassa vaihtaa jouluisampiin.

    Mukavaa joulunalusaikaa ♥

    VastaaPoista
  16. Meillä roikkuu ovessa käsityömessuilta ostamani risusydän, missä on verkkoa keskellä. Oven vieressä on myös lyhty ja puinen kyltti, joka ilmoittaa, että oven takana nukkuu valpas vartija :) Ihana arvonta!! Pakko osallistua, vaikken koskaan mitään voitakkaan ;D

    VastaaPoista
  17. Mun ovi näyttää tosi tylsältä tällä hetkellä.. Ikkunastakin on pitsiverho pesussa.
    Jonkinlainen kranssi kai siihen täytyisi keksiä vielä ennen ekaa adventtia :)

    VastaaPoista
  18. Oveen on kranssi vielä suunnitteluasteella...oven vieressä on rappusilla lyhtyjä ja jouluiset hiiret.
    Kahdella arvalla mukaan!

    VastaaPoista
  19. Jos kuitenkin yhdellä vaan mukaan.;D

    VastaaPoista
  20. Mukaan arvontaan, vihreällä kerrostalonrappukäytäväovella jossa roikkuu risukranssi kahdella nallella ja nauhalla. Meillä ei paloturvallisuudesta välitetä kunhan on kaunista :D
    T:Maikki

    VastaaPoista
  21. Kuinka sattuikaan?! :) Juuri "ihastelin" meidän kaunista valkoista ulko-ovea, jota peittää tällä hetkellä vain paksu kurakerros syksyn jäljiltä. Eli karulta näyttää! :/ Ajattelin, että siihen olisi mukava saada jokin piriste ja vaikkapa vielä valoilla höystettynä, jos saisin toteutuksen toimimaan. :D Kiitos taas mukavasta blogista! Sitä on edelleen ilo seurata!

    VastaaPoista
  22. Voi että sinä teet sitten kauniita kransseja!

    Meidän ovessa on pajusydän. Joulukranssi odottaa varastossa:)

    Kaikki Ilonan tekemät kirjat ovat niin upeita.Niiden parissa vierähtää ilta jos toinenkin.
    Minulla on tuo kirja, mutta olisihan se ihana joululahja ystävälle!

    VastaaPoista
  23. Ihania kransseja. Meidän ovessa on tällä hetkellä vain puinen sydän, jossa lukee tervetuloa. Mutta oven lähellä on piiskarottingista punomani kranssi,johon olen aloitellut punomaan norjanangervon oksia... Risut ovat ämpärissä vierellä odottelemassa punojaa ;D
    Arvonnassa mukana...

    VastaaPoista
  24. Meillä on ulko-ovessa isoisäni tekemä upea hevoskoriste. :)
    creepingdeath@suomi24.fi

    VastaaPoista
  25. Wautsi, että on nätti kranssi, Sinä se oot sitten taituri näissä asioissa.
    Meidän ulko-ovessa on riidenliskoista sydäkranssi (tosin jo vähän elähtänyt) ja metallinen kyltti jossa lukee "ystävät tervetuloa meille".

    VastaaPoista
  26. Sinun kranssiasi ihailen ja osallistun arvontaan. Mulla on ovessa ohuista oksista tehty tähti.

    VastaaPoista
  27. Pihkantuoksuiset terveiset täältä havutyöverstaalta :)
    Melkein viimetipassa taas ehdin mukaan Kaisan tempaukseen.....
    Meidän ovessa on tällä hetkellä risusydän, jossa kudin, josta tulee tintille kaulaliina.
    Kuvakin löytyy blogistani postauksesta, jonka olen tehnyt 12. marraskuuta ;)

    VastaaPoista
  28. Heippa pitkästä aikaa. Osuvasti tupsahdin tänne, kun on arvontakin ja uusia kranssi-ideoita. Kranssisi ovat jälleen niin sieviä.
    Tällä hetkellä ulko-oveani koristaa sisäpuolella äidin virkkaama lintukuvioinen pitsi. Kranssia ovi kaipaa ulkopuolelle. Kranssitarvikkeita on kyllä kerättynä pussissa, mutta inspis tekoon täytyy vielä hakea.
    Onnea Kaisan-päivän juhlijalle!

    VastaaPoista
  29. Blogiasi on miettyävää lukea ja katsoa. Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla. Joulunodotusta.

    VastaaPoista
  30. Siis ulko-ovella tällä hetkellä? Viikonloppuna lahjaksi saatu krassi, joka on tehty mustikanvarvuista ja keskellä kurkistelemassa puinen poro rusetti kaulassa.
    Mukana arvonnassa, peukut pystyssä.

    VastaaPoista
  31. Ihana arvonta, ihan pakko osallistua.

    Meiän etuovella on jo jonkin verran jouluista. Tein suuren havukranssin pullean mallisen maitotonkan kupeeseen. Maitotonkassa puolestaan on iso nippu koivunoksia. Asetelmaa korostaa tuikkulyhty.

    Niin ja itse ovessa roikkuu pikkuinen sydämen mallinen kranssi.

    VastaaPoista
  32. Ihania kransseja ja kaikkea muuta olet taas väkertänyt! Arvonnat on kivoja;)
    Meidän ulko-ovella näyttää tosi tylsältä:( Pimeää ja märkää...
    Ovessa roikkuu mäyräkoira;D
    kyltti jossa lukee Tervetuloa!
    Oven pielessä on tuikkulyhty ja kannatinpylväässä tallilyhty.
    Ja tosiaan - lunta tässä jo kaipailee, tulisi vähän valoisampaa! Tänäänkin satoi silkkaa vettä välillä ihan kaatamalla ja lämmintä +5!!!

    VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥