19.9.11

Herttaista pyykkinarulla



Herttaista kaipaa syysmieli ♥ .Ajankohtainen figuuri sai ylleen valkoista ikiviuhkoa. Kanaverkkopohjaan kuumaliimasin kukintoja vieriviereen. Rautalangasta kieputeltu ripustuskoukku, vähän tuijanoksaa ja lumihiutaleen kukka ja silkkirusetti riittää koristeeksi. Päivän piristysruiske on taattu kun saa taas vähän askarrella.

 
 
Ikiviuhkosydän ja seuraavan projektin piikkilankaa.
 
 

 

 Hehee.. Bikinirintsikat ovat saneet väistyä myrskytuulien myötä. Laitan ne naftaliiniin odottelemaan kesähelteitä. Kanaverkko on siitä mainio materiaali, että se taipuu lähes miten vain. Naksuttelin rintsikkamallisen kappaleen kanaverkosta.(Kannattaa ottaa omat vähän malliksi). Jälkiruokakuppi toimi sablonina kun muotoilin pallukkaosia. Huom! näistä ei kannata tehdä ihan OIKEAN kokoisia, muuten menee koko rulla verkkoa;) Noo, siitä ei ole pelkoa." Vakokohdasta" lutistin verkkoa pihtien kanssa ja vot, oikea muoto alkoi muovautumaan. Henkselit olisi voinut jättää geelimalliin mutta halusin jotain näkyvää. Siispä Robinhood tarjosi ketjua edullisesti ja kiinnitin olkaimet paikoilleen. Ruostutusaineella sivelin bosahöldereitä ja annoin kuivua. Kiinnitin pitsit kuppien yläosaan ja pieni rusetti oikeaan paikkaan. On muuten aika veijarimainen näky pyykkinarulla.

Askartelemisiin,
Kaisa

15 kommenttia:

  1. Kaunis sydän! Rintaliivit ovat kyllä pysäyttävä näky pyykkinarulla! Upeat!=)

    VastaaPoista
  2. Kaunis söpönen sydän ja rintsikat on kyllä huippu hauska idis!

    VastaaPoista
  3. Oooh, en ole koskaan nähnyt mitään noin ihanaa, kiinnostavaa ja kekseliästä! Rintsikat kanaverkosta!!! WAUW!!! Ihana blogi muutenkin, täynnä inspiraatiota!!!!

    Hyvää päivänjatkoa!
    -Pia-

    VastaaPoista
  4. vau ja kaunis kiitos sinulle kun jaksat antaa aina näin ihania ideoita meille lukijoille..olen saanut sinulta paljon ideoita ja kaikki on ollut kuitenkin helppoja toteuttaa ja tuo kanaverkko on kyllä hyvä materiaali ja käy niin moneen juttuun..mie olen ajatellu, että voisikohan kanaverkosta tehdä taulun eli tasainen pohja ja siihen laittaisi kuivakukkia kuumaliimalla..ruusuja tai jotain..romanttiseksi piristukseksi jos laittaisi jotain kaunista nauhaa siihen vielä somisteeksi..olisiko tämä idea toteuttamisen arvoinen?? mie en kyllä tiedä onko jo joku tehnyt ehkä jo tämmöisellä idealla sisustustaulun??
    Mukavaa keskiviikkoa sinulle ja muistutukseksi että olen aamukahvin aikaan blogista :)

    VastaaPoista
  5. täältä tullaan hymyssä suin kertomaan et kommenttini meni vahingossa ed. kommenttiin...!
    Halaus päivääsi!<3

    VastaaPoista
  6. Tosi herttainen tuo sydän! Ja rintsikat pyykkänarulla, hauska on kyllä idea!=) Sinulla niitä ideoita riittää joka suuntaan! =) ja niitä on todella mielenkiintoista käydä kurkkiin!

    VastaaPoista
  7. Ihana sydän ja aivan mainiot rintsikat!! Iloista iltaa!!

    VastaaPoista
  8. Tulin heti vastavierailulle,
    and I like it :)
    Ihania juttuja, kanaverkko liivit oli makeet.
    Kiva kun halusit olla mun pikku arvonnassa mukana.

    hauskaa loppuviikkoa
    Monica

    VastaaPoista
  9. Nuo rintsikat on kyllä todella hauskat! Ihan huippuidea, Kaisa! Sulla nuita ideoita riittää, meidän muitten iloksi. :) Ikiviuhkoja kasvatin vuosia sitten lähes joka vuosi...se on vähän niinku unohtunut. Jospa ens kesänä...juuri valkoista ja sitten vaaleanpunaista. Tässähän alkaa haaveilemaan syksyn tullen jo seuraavasta kesästä. ;)

    VastaaPoista
  10. Hyvän näköisiä askarteluja varsinkin nuo rintsikat.

    VastaaPoista
  11. Onpa ihanat rintsikat pyykkinarulla, saa varmaan päät kääntymään ohikulkijoilta. ;)

    VastaaPoista
  12. Vitsit, miten ihanat koristukset olet tehnyt. Meillä on maalla kasapäin tuota piikkilankaakin.. olen miettinyt pääni puhki, mitä siitä keksisi. kestääköhän tuo spraymaali pakkasta, oletko kokeillut.. Kanaverkot olen tuhlannut risutöihin... Mietin vaan piikkilankakranssia aittan päätyyn, valkoisena ;D

    VastaaPoista
  13. Rintaliivit tai vetimet ku mein kyläl sanotaa kanaverkosta ompa tosi kivan näköiset .Hieno sydänkin .

    VastaaPoista
  14. Voi että, täällä on ihania töitä ja nuo rintsikat on huippu! Tarttiskohan kokeilla osaisko itellekin tehdä. Liimasitko tuon pitsin vai miten?

    VastaaPoista
  15. Heips Santra, Neulalla ja langalla on kiinnitetty pitsit ihan niinkö niihin "oikeisiin".
    Kiitos rakkaat lukijat kommenteista ja stringit tulee enskesänä kans.
    Kaisa

    VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥