11.5.2011

Oskari ja Tildahepujen tiputanssi


 Oskari-Orava on Pajupirtin juniorin käsialaa. Tyttö tykästyi tupsukorvaan oitis ja yhteinen retki kierrätyskeskukseen teki haaveesta totta. Vartalokangaslöytö on puuvilla-pellavaiset pussihousut (0.50€) ja pörröhännäksi löytyi vanha turkiskauluspalanen(0.50€). Kaavat on Tildakirjasta. Tuon täytemateriaalin kanssa on aina vähän onkhelmia. Superlonrouhe on turhan kuhmuraista ja pallokuitu maksaa mansikoita.
Siis ei muuta kun sauma auki vanhasta tyynystä ja taas on täyteainetta pitkäksi aikaa.
Pajupirtin pihapiirissä on oikean oravan pesä korkealla männyssä. Saa nähdä milloinkohan emokki tuo uudet poikasensa näytille.Työpaikalla ollaan tyttöjen kanssa seurailtu muutaman päivän ajan kuinka oravaäiti on huushollannut kahden poikasensa kanssa kukkapenkissä. Äiti opastaa poikiaan kiipeilyssä ja aidallapysymisessä. Pikkuriikkinen koivunalkukaan ei kestänyt vallattoman poikasen kiipeilyä ei sitten millään;) hups hei ja veijari oli maassa jälleen:))
 Kirppariretkellä Haminasta löysin ihanan vauvojen pinkin trikoomekon jossa oli niin mehevät napit ja tasku, että oli pakko ostaa. Tasku päätyi koristamaan kangassydäntä.
 Tilda merihevoset tanssii tiputanssia vielä ulkona. Päätyvät lopulta saunan eteisen (pukkarin)somisteeksi kunhan sen tuunaus valmistuu. Samasta kankaasta pykäsin valelaskosverhon pukkarin ikkunaan, tyynyjä ja sohvanpäällisen.
 Pienet laventelisiivet ilman laventelia valmistui nopsaan. Näihin tulee ihan himo.

Superlämmintä toukokuun keskiviikkopäivää kaikille. Mitäs tykkäisitte pienestä askarteluhaasteesta? Kohta lähestyy maaginen 100.000 kävijän rajapyykki pirtissä ja jotain mukavaa on tiedossa teidän pään menoksi;)

              Kaisa

8 kommenttia:

 1. Voi että, ihania juttuja olet ommellut =o). Terkkuja aurinkoisesta Kuopiosta.

  VastaaPoista
 2. Että olette saaneet ihanuuksia aikaan!

  VastaaPoista
 3. Hienoja ompeluksia.Tuo tasku sydämmessä on kiva oivallus. Ja orava on syötävän suloinen.Tilda juttuihin tulee pikkuhiljaa himo ja niihin voi hyvin käyttää kaikkea "omaa" ei tarvitse olla aitoja kankaita..

  VastaaPoista
 4. Vau miten ihania ovat!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihana Oskari! Teillä kotieläimet vain lisääntyy ja mikä ettei, kun ovat vielä helppohoitoista lajia :-D
  Kauniita ovat kaikki ompeluksesi tosiaan.
  Mulla on ollut hiukka takkuilevaa koko käsityörintamalla, mutta nyt sain vihdoin tehtyä saamistani risuista jotakin ennen kuin ehtivät kuivua katkeileviksi.

  Onpas tosiaan ollut ongelmia tämän bloggailun teknisen puolen kanssa, harmittaa oikein.

  Tänään jännätään Oskarinne kaiman viisuiluja ja pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
 6. Ihania tuotoksia olet taasen saanut aikaiseksi. Askarteluhaaste otetaan ilolla vastaan!

  VastaaPoista
 7. täällä ihailemassa taas..kummallisesti ei näy sun blogista nimeä ollenkaan kun katselin profiiliasi..pelkkä piste vaan, mutta onneksi päääsin klikkaamalla tänne.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥