27.12.09

Liekki lämmittää

 

Pajupirtin joulu on saatu pulkkaan ja hätistetty takaisin Korvatunturille. Pirtin väki oli ollut kilttinä ja meitä muistettiin käytännöllisin lahjoin. Kuuraparta sai kynsiharjan, emännän onneksi koitui pörrösukat, esikoistonttutyttö sai vessapaperitelineen sekä ratinlämmittimen, juniori Muikkunen oli onnessaan kattilasta. Muutama suloinen tonttupoikakin oli löytänyt tiensä meidän pirttiin, liekö sitten tuo tyttöenergia niitä houkutellut? Pirtin tunnelmaa on tänä jouluna vietetty lähes yksinomaan elävän tulen voimin. Onhan meillä Tuo oma sammuttaja joka valistaa meitä sammutuspeitteistä yms. paloturvallisuudesta. Muistattehan, että Liekkiä ei saa jättää yksin palamaan. Levännein ja hyvinsyönein mielin painun taas lumitöihin:=) Kiitän halausten kera teitä kaikkia joulutervehdyksen jättäneitä ja toivotan mukavia välipäiviä. 

Kaisa ja Pirttiläiset

12 kommenttia:

 1. Hauskasti kirjoitettu postaus, niin Kaisamainen että....
  Lunta tulvillaan on raikas talvisää täälläkin, mies ahertaa meillä lumitöissä...

  Mukavaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos iiiihanasta arpajaisvoitosta. Ne toppasydämet oli kyllä super-ihanat!! Jätän ne roikkumaan vielä joulun jälkeenkin. Kiitos kovasti. t:Hanna =o)

  VastaaPoista
 3. Luminen halaus Riihipirtin hämärästä. Lokoisia (vaikkakin lumitöitä piisaa;) päiviä Pajupirttiin. Nautitaan kauneudesta lumitöiden lomassa. Olen ahminut lumimaisemaa koko päivän enkä vieläkään ole kylläinen:)
  Ihania hetkiä välipäiviin!!

  VastaaPoista
 4. Joulu todellakin lähti Korvatunturille, vissiin lepäämään.
  Jouluista tunnelmaa loistavat vielä monet jäälyhdyt ja kynttilälyhdyt.
  Meillä on lumityöt minun hommia, sillä tykkään taiteilla niiden kanssa silloin harvoin, kun niitä voi tehdä. Tänään oli ilo tehdä!
  Kivaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Teillä on totisesti ollut vilinää ja vilskettä jouluna! Ja lumitöitä piisaa!

  VastaaPoista
 6. Pirtissä vietetty joulu kuulostaa oikein ihanalle!
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä kaikille sinne Pajupirttiin!

  VastaaPoista
 7. Oi kuinka kauniin kollaasin olet tehnyt.. lunta, jäätä ja elävän liekin lämpöä. <3

  VastaaPoista
 8. Ihanasti kirjoitettu, Kaisa! Leppoisia välipäiviä sinullekin!

  VastaaPoista
 9. täällä kurkkimassa

  niin se vaan on että tonttu tytöt vetää tonttu poikia puoleensa ;D

  VastaaPoista
 10. Hauska postaus! Kaunis valkoinen majakanmallinen lyhty.

  LUNTA, ei unta, sitä riittääää...

  Mukavia välipäiviä!!!
  ^_^Piitis

  VastaaPoista
 11. Mukavat "solmutarinat" Pirtistä luimme ihan nenä kippuralla hihitellen :) Meillä solmuluut on harvinaista herkkua, tarkan valvonnan alaisena nautittavia. Harmillista, kun koira on niin hotko, että kiskoo solmut kurkkuunsa kakottavaksi, jos ei niitä huomaa ottaa heti pois, kun ovat irronneet. Kiva joulumuori ei tiennyt tätä ongelmaa, ja siksi saatiin vahtia lahjan syömistä.
  Palaamme kertomaan miten uuden vuoden paukkeet kestettiin, voivat tosiaan olla pelottavia, vaikka täällä varuskunnan jyskeet ja kiviporat sun muut vekottimet on otettu tyynesti vastaan :)
  Tunnelma jatkukoon pirtissänne luonnon keskellä. Inspiroituneina teemme Aatun kanssa illalla lumitöiden päätteeksi muutaman lyhdyn lumesta :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥