1.8.09

Keijukaisen Kesäkurpitsavene

 

Tämän kesän Meriaiheisen HAASTEEN vastaanottajien kesken arvotun palkinnon voitti Keijukainen. Paljon ONNEA voittajalle ja suuret kiitokset kaikille haasteeseen osallistuneille. Oli ilo vartuskella minkälaisia ideoita syntyykään kun askartelun ihmelapset päästävät ajatuksensa valloilleen. Luonto tarjoaa paljon erilaisia materiaaleja ja nyt niin trendikäs kierrätys antaa omat eväänsä kekseliäille harrastajille. Toivon, että valmiit haastetyöt saavat muutkin innostumaan kesäisten koristusten ja asetelmien tekoon. Itse ainakin innostuin Selman ankkurista sen verran, että iltakymmeneltä oli samanmoinen valmiina. Tosin kettingit vielä puuttuu.Se majakkakin on haaveissa samoin ruori vaikken venettä omistakaan.Mutta kukaties sen jossain vaiheessa risuista rustaisinkin. Merellistä ja järvellistä elokuun viikonloppua kaikille Ystäville.

 Meriemäntä Kaisa 

Kaikki 16 haasteen vastaanottanutta samassa kulhossa. 

Onnettarena Jenni ja onnellinen Keijukainen, 

Onnea! Kiitos KAIKILLE!

7 kommenttia:

  1. Onnea voittajalle. Mulla ne majakan ainekset olisi tuolla eteisessä odottamassa, vaan haasteeseen en ennättänyt "teosta" valmiiksi saada... Risuistakin voisi kokeilla majakkaa vääntää ;)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Voi harmi, huomasin vasta nyt tämän haasteen, sillä olen ihan uusi täällä blogimaailmassa. Aloitin vasta parisen viikkoa sitten oman blogin pidon. Minulla olisi blogissani ihan täydellinen juttu tähän merihaasteeseen, mutta en nyt ehtinyt:( Olen tehnyt Rouva Meri -nuken. Se on siellä "haltijoissa". No, ehkä seuraavalla kerralla ehdin mukaan haasteisiin:)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut Keijukaiselle! Olipa inspiroivia töitä!

    VastaaPoista
  4. Onnea voittajalle ja Kaisa pistähän ankkuria näytille ;) Kyllä ruorikin onnistuu risuista ;)ja niistähän oikeastaan voi tehdä mitä mieleen juolahtaa, se on niin antoisa materiaali tuo risu :)Ootellaanpa seuraava haastetta.:D

    VastaaPoista
  5. Vuokko, maltan tuskin odotella majakkasi valmistumista.
    Mialle tervetuloa blogimaailmaan ja kiva on sunkin blogisi.
    Olivienolle ,hyvä kun sait inspiksiä,niin minäkin.
    Selman sivuja ei enää pääse vaitettavasti lukemaan, vaatii salasanan.Joten Selman haastetyötkään ei enää näy ,harmi.
    Hyviä lomia kaikille lomalaisille ja tsemppiä työnteon aloittaneille.

    VastaaPoista
  6. Keijukaisella oli todella upea teos! Onnittelut!

    VastaaPoista
  7. Onnea tosiaan voittajalle!
    Paljon olikin kivoja meriaiheisia luomuksia haasteeseen tullutkin.

    VastaaPoista

Kiitos viestistä♥ Skicka en kommentar♥Leave a message♥