22.12.12

Joululahjoista parhaimman sain


Pajupirtistä puskee ulos kinkun ja lanttulaatikon tuoksua, nuuhh... Tuuvinki on imeltymässä ja jäälyhtyjen tehtailu pirstää ihmeesti tunnelmaa. Eilen iltasella haettiin joulukuusta juniorin kanssa ja voi miten onkaan välillä hyvä koheltaa tyttöporukassa. Sopiva kuusi löytyi ja saimme sen siihen kuuluisaan verkkoon vaan henkilöauton takahudlari koitui meidän ansaksi. Ohiajava herrasmies ;I kiinnostui silminnähden tunkemisyrityksestämme ja tarjosi oitis apujaan. Voi miten olimmekaan kiitollisia tuolle "Mickey Thompsonille", avuliaat eivät sittenkään ole kadonneet tältä planeetalta.
 

Askartelujakin on tehty jo hyvissä ajoin. Villiviinin roiloista on pyöritelty palloja. Nuo pienimmät on tehnyt meidän jokapaikanhöylä, puutarha-alan ammattilainen ja isoa olen itse pyöritellyt. Vastaavanlaisia voi tehdä myös humalan pitkistä lonkeroista.

 
Vielä on illalla tiedossa kinkunpaistovalvojaiset ja ne aaah niin ihanat -maistajaiset hyvässä seurassa.

Tunnelmallista Joulua♥
KAIKILLE
Joululahjan mä parhaimman sain,
lumilyhdyn kun mulle teit vain..
Lämmöllä Kaisa-tonttu

4.12.12

Talvitunnelmaa meren ja metsän aarteista


Olen jo jonkin aikaa mietiskellyt mitä uutta kivaa olisi hauska näperrellä jouluksi pihalle. Varastoista penkasin muutaman ohuen ajopuun pätkän ja kiinnitin ne yhteen yläpäästä. Tämä kolmiohärveli pyöri muutaman viikon meidän keittiön nurkassa kunnes päätin ryhtyä sen kimppuun ihan tosissani. Leikkelin kolmionmuotoiset palat kanaverkosta ja muutamalla nitojan niitillä kiinnitin ne runkoon. Täytin koko härpäkkeen jäkälällä ja ujutin pienet valot sen sisälle. Hamppupellavasta letitin palmikot vähän peittelemään niittejä. Nälkä kasvaa syödessä, sanotaan. Miltähän mahtaisin näyttää vastaava tekele heinäseipäistä tehtynä?


Talvisia tunnelmia kaikille lukijoilleni. Suunnattoman suuret kiitokset viesteistänne.

Ihanaa joulukuun alkua.
 
Kaisa-tonttu